Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozhat folyamatosan lágy...

Mi okozhat folyamatosan lágy székletet?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje problémáim vannak a gyomrom/beleimmel, de sajnos csak július végére kaptam időpontot Gasztroeneterologushoz… szinte az összes székletem lágy, nem az a nagyon folyékony, de nem is az a normális kolbász alakú és állagú hanem annál sokkal lazább puhább .

Fájdalmaim nincsenek, csak érzem , hogy a gyomrom vagy beleim nem jók, vagy nem működnek megfelelően .

Ha valakinek volt hasonló, vagy van ötlete mitől lehet ez ne tartsa magába, mert eléggé megnehezíti a minden napjaimat ez az állapot .

Ja és annyi még, hogy általában napi egy WC szokott lenni ébredés után 1-2 órán belül.

2021. jún. 23. 08:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:
Hat nem gyomorégésnek mondanám :/ nem tudom mitől lehet, de majd hátha doki mondd rá valamit…
2021. júl. 7. 07:50
 32/68 anonim ***** válasza:

Jaa aha magánba mentél. Azért kérdem, mert ilyen átfogó IgG intolerancia tesztet én is csináltattam, de nekem azt mondta a dokim, hogy az néha fals és kamu dolgot is kihozhat.. Szóval gluténra nekem ő rendelt el "rendes" vértesztet anno. És csont negatív lett.

De amúgy asszem nem kis idő, míg az kiürül teljesen, toljad tovább a probit mellé a biztos és kerüld a glutént továbbra.

2021. júl. 7. 12:21
 33/68 anonim ***** válasza:
Sajnállak, de hidd el, ha valami komoly bajod lenne, akkor ennél súlyosabb tüneteid is lennének. Nekem IBS-em van, rengeteget puffadok, és napi 3-5 alkalommal kell mennem WC-re.:( pedig igyekszem kerülni amiről kitapasztaltam hogy nem jó nekem. Csak laktózra vagyok érzékeny hivatalosan, IBS ellen sokat nem lehet tenni. Nagynéném iszonyatosan beteg tőle, egy időben csak sós rizst tudott enni.
2021. júl. 8. 00:17
 34/68 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszadó vagyok, én is néha ibs-re gyanakszom esetemben.

Mint írtam, nagyon hasonló nálam is, mint a kérdező gondja, nekem napi 1 lazább széklet van néha-néha napokra, sok szellentés, ami alkalom adtán igen büdi is sajnos.. Általában ha ilyen napok vannak, reggel ilyen székelési inger van rajtam, de sok gáz távozik, délutánra pedig rendes a székletem.

Mit gondolsz, ez is kevés volna ibs-hez? Én ibd-től féltem ilyen tünetekkel, bár azért hipochonder vagyok..(:

2021. júl. 8. 00:30
 35/68 A kérdező kommentje:

Hali mindenki!

Ma voltam Gasztronál.

Papírra az volt írva , hogy IBS hasmenés nélkül. Irt fel normixot, enterolt és még duspatalint.

Holnap labor, allergiák miatt . Aztán jövőhét kontrol .

2021. júl. 19. 18:07
 36/68 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok a korábbi IBS-es, remélem nincsen különösebb allergiád és azt is, hogy lesz még bőven panaszmentes időszakod, és kevesebb lesz az olyan, amikor tünet is van. :)
2021. júl. 19. 23:28
 37/68 A kérdező kommentje:
Hát remélem, vége lesz minél hamarabb .. mert nincs fájdalom meg semmi… csak a közérzet szédülés 😅.
2021. júl. 20. 09:54
 38/68 anonim ***** válasza:

Szió!

Azta egyből arra gyanakodik, hogy IBS lehet?

Majd írd meg egy idő után, hogy hatnak-e a gyógyszerek neked, mert én is gondolkozom, hogy kipróbálnám majd!

2021. júl. 20. 10:25
 39/68 A kérdező kommentje:

Hát elmondtam a dokinak a tuneteim, és elküldött ugye ma laborba, amin néznek allergiákat ételre, meg ugye IBS a papíron.. és erre irt normixot ugye 6 napig szedjem. Aztán jovohet hétfőn megyek vissza … és kiderül

hogyan tovább … :/. Remélem tényleg a bélflórám a szar és ezzel helyre lehet majd állítani :).

Melyik gyógyszert próbálnád ki?

2021. júl. 20. 10:45
 40/68 anonim ***** válasza:
Duspatalinról mondtak nekem jókat ibs-sesek. De szerintem azért nekem nem biztos, hogy ez van, mert enyhébb dolog mint a tied. Nekem nem mindennapos, csak néha jelentkezik pár napra. Rájöttem, hogy a stressz elég nagy szerepet játszik benne, meg a ciklusom is néha.
2021. júl. 20. 16:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!