Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az oltottaktól kérdezem,...

Az oltottaktól kérdezem, miért hisztitek azt hogy az oltatlanok azért nem oltatnak mert 5g, bill gates, összeesküvés, chipek, stb. Az TÉNYLEG nem merül fel senkiben hogy NEM ÉRDEKEL a vírus, és nem félünk?

Figyelt kérdés

2021. jún. 9. 11:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
32%

Akkor elmondom, mi a legnagyobb probléma.

Már kezdettől fogva azért voltak a lezárások, mert csak így lehetett annyira lelassítani a terjedést, hogy ne terhelődjenek túl a kórházak. És ezt is csak úgy tudták elérni, hogy a nem Covidos részeken csak a sürgős eseteket fogadták. Viszont sok esetben csak a vizsgálat során derül ki, hogy sürgős. Addig pedig tünetek alapján az asszisztens dönt telefonon keresztül arról, hogy sürgős-e? Így sokan nem jutottak időben megfelelő orvosi ellátáshoz.

Na, ezt lehetne az oltásokkal megelőzni a következő hullámban. Akik nem oltatják be magukat, többsége, ha elkapja, és fullad, ugyanúgy be fog menni oxigénért kapkodva, és leterheli a rendszert, függetlenül attól, mi miatt nem oltatta be magát.

És azok, akik más betegség miatt mennének, megint nem jutnak ellátáshoz.

2021. jún. 9. 14:06
 22/34 A kérdező kommentje:

"És azok, akik más betegség miatt mennének, megint nem jutnak ellátáshoz."

Kutyát nem érdekli.

2021. jún. 9. 14:09
 23/34 anonim ***** válasza:
32%

#22: Micsoda empátia! De te sem jutsz hozzá, és a családtagjaid sem, ha mások miatt terhelődik le a rendszer.

Plusz ez magával hozhat újabb lezárásokat.

2021. jún. 9. 14:14
 24/34 A kérdező kommentje:

#23,

"Micsoda empátia! De te sem jutsz hozzá, és a családtagjaid sem, ha mások miatt terhelődik le a rendszer."

Nem gond.

"Plusz ez magával hozhat újabb lezárásokat."

Én élveztem a lezárásokat, hogy őszinte legyek. Nem befolyásolt semmiben.

2021. jún. 9. 14:16
 25/34 anonim ***** válasza:
33%

De te ostoba, nem fogod fel, hogy NEM magadnak ártasz?

Hozzád hasonlóan "szrok bele" ismerősöm elkapta, fájt a torka, meg kicsit köhögött, a barátnője -akit ő fertőzött meg - meg 40 fokos lázzal, súlyos légszomjjal másfél héten keresztül a kórházban volt, és a légzéskapacitása azóta sem 100%-os.

2021. jún. 9. 14:17
 26/34 A kérdező kommentje:

"De te ostoba, nem fogod fel, hogy NEM magadnak ártasz?"

Te sem fogod fel hogy nem érdekel hogy kinek ártok.. magammal foglalkozok nem mással

2021. jún. 9. 14:20
 27/34 anonim ***** válasza:
44%
Akinek egy kis esze is van, az képes belátni, hogy egy kórokozó nem az alapján dönti el, hogy megfertőzi-e Sanyikát, vagy nem, hogy Sanyika fél-e tőle, vagy nem. Sanyika pedig ha megfertőződik, akkor ugyanúgy ott fog feküdni a covid osztályon az összes többi beteg mellett (akik szintén nem féltek és nem érdekelte őket a vírus), ha már nem kap levegőt otthon. Én meg nem azért sz#pom a f#szt orvosi egyetemen lassan 6 éve, hogy életem végéig a covid osztályon lélegeztethessem a Sanyikákat, akik nem féltek és nem érdekelte őket a vírus.
2021. jún. 9. 16:06
 28/34 A kérdező kommentje:
És miből gondolod hogy Sanyi kórházba fog menni? Szenvedj csak nyugodtan ha már embereken akarsz segíteni. Nem tudlak sajnálni. Rendőröket meg tűzoltókat se. Csináljátok csak a hülyeséget meg a problémát magatoknak.
2021. jún. 9. 16:08
 29/34 anonim ***** válasza:
42%
Én oltott vagyok és elhiszem, hogy vannak olyan emberek akik nem félnek és azt gondolják ők nem kapják el a kovidot. Sajnos van néhány olyan ismerősöm, aki nem oltatta be magát emiatt. Sőt, olyan is, aki a férjét se hagyta beoltatni, pedig ő akarta, de meggyőzte, hogy erős, jó az immunrendszere, majd ő ápolja vitaminokkal ha megbetegszik stb. Aztán elkapták a kovidot. Az asszony túlélte, a férje azonban olyan súlyosan beteg lett, hogy végül 3 nap otthoni szenvedés után mégis mentőt hívott rá és bevitték a kórházba, ahol rögtön lélegeztetőre tették. Egy hétig bírta és végül meghalt. Át tudod érezni, milyen lelkiismeretfurdalása van a feleségnek? Két napja temették el a férjet. Még csak pár éve lett nyugdíjas. Kár volt így gondolkodniuk. De még több hasonló példát is mondhatnék a baráti körömből, rokonságból, de ez a legfrissebb. Olyat viszont egyet se tudok, aki a kovid oltásba halt volna bele.
2021. jún. 9. 18:12
 30/34 A kérdező kommentje:
Én még olyat se ismerek aki elkapta volna a vírust magamon kívül. Nekem gagyi az immunrendszerem, krónikus beteg vagyok, ettől függetlenül nem érdekel. :)
2021. jún. 9. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!