Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az oltottaktól kérdezem,...

Az oltottaktól kérdezem, miért hisztitek azt hogy az oltatlanok azért nem oltatnak mert 5g, bill gates, összeesküvés, chipek, stb. Az TÉNYLEG nem merül fel senkiben hogy NEM ÉRDEKEL a vírus, és nem félünk?

Figyelt kérdés

2021. jún. 9. 11:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
27%
Kedves kérdező! Te beteg vagy, de nem a covidtól. Végig olvasva a hozzászólásaidat kezeltetni kellene magad!
2021. jún. 9. 11:41
 12/34 A kérdező kommentje:
#11, fejtsd ki.
2021. jún. 9. 11:42
 13/34 anonim ***** válasza:
22%
Bennem felmerült. De szívesebben gondolom azt, hogy a népesség egy nem elhanyagolható része alapjában jó ember, aki hiszékeny és tanulatlan, mint hogy azt gondoljam, a népesség egy jó része önző, magáról túl sokat gondoló ember, aki az egész bolygót magával rántja inkább. Már tavaly vége lett volna az egésznek, ha kevesebben állnak úgy hozzá, mint te.
2021. jún. 9. 11:55
 14/34 A kérdező kommentje:
És mi nevetünk amíg ti szenvedtek. :)
2021. jún. 9. 11:57
 15/34 anonim ***** válasza:
20%

a nem felek semmivel sem kulonb mint az 5G-s szarsag.

Hulye mindenki aki nem oltat, de nincs ra egeszsegugyi oka.

2021. jún. 9. 12:53
 16/34 anonim ***** válasza:
87%

Hello.

En be vagyok oltva, mert a munkaban kérték. (Romániában, etteremben). En sem feltem a virustol, de a vakcinatol sem. Parom nem oltatja be magát mert szinten nem erdekli. Betartunk minden ovintezkedest. Tobbszor is erintkeztunk beteggel, sok ismerősünkrol derult ki, hogy covidos es mi megsem kaptuk el. En sem szivesen oltattam be magam, de nem is lett tole semmi bajom.

2021. jún. 9. 12:59
 17/34 A kérdező kommentje:
#15, itt csak te lehetsz az okos természetesen, mindenki hülye.
2021. jún. 9. 13:03
 18/34 anonim ***** válasza:
93%
Ha beoltod magad, akkor egy ostoba birka vagy, ha nem, akkor pedig hülye BílGétsz hívő, szóval nem tök mindegy? Egyszerűen csak ne hangoztasd, hogy melyik oldalon állsz, így a segghulyeknek (pl. A fenti válaszolóknak) más emberbe kell beleállniuk. Beoltod magad? Fantasztikus tégy úgy. Nem oltod be magad?Fantasztikus, csináld ezt.
2021. jún. 9. 13:24
 19/34 anonim ***** válasza:
24%
Eleg ha az oltaselleneseknel okosabb vagyok.
2021. jún. 9. 13:35
 20/34 A kérdező kommentje:
Pont ugyanannyira lenézzük az oltottakat, mint te a nem oltottakat. Én személy szerint nem tudom megérteni hogy valaki miért teszi, hamis megnyugvást ad, valószínűleg ezért.
2021. jún. 9. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!