Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi a véleményetek a covid19...

Mi a véleményetek a covid19 oltásokról?

Figyelt kérdés
Fodrászként jönnek mennek tőlem az emberek, és hát megoszlanak a vélemények erről az egészről. Regisztráltam az oltásra még pár hónapja,de lebeszéltek róla a vendégeim egy része, a másik része pedig bíztat, hogy adassam be, annyira össze vagyok zavarodva, tényleg nem tudom mi lenne a jó?! Van aki már túl van a másodikon is? :)

2021. jún. 9. 10:47
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:

23as vagyok

Na végül beadattad??

Én nem és örülök neki, hogy mindvégig kitartottam a véleményem mellett

Annak ellenére is, hogy az anyósom folyton azt mondta nekem és a férjemnek hogy meg fogunk halni, mert nem adatjuk be

Mi aki egyszer kaptuk el és 3-4 napot voltunk betegek, az anyósommal szemben, aki egy hétig úgy rendesen szenvedett az oltás miatt

Haha most ki nevet a végén?:)

Viccet félretéve sok rokon mondja, hogy bár ne adatta volna be, azóta sok nyűgje és baja van

És az anyósról kiderült, hogy egy nárci(sztikus személyiségzavaros)

Éveken keresztül mérgező hatással volt rám, a férjemre és a kapcsolatunkra

Aztán feltettük magunknak a kérdést -Miért kell ezt elviselnünk? Mert neki az anyja? Mert a rokonunk? - Azóta nem tartjuk vele a kapcsolatot és mostmár nem kapunk ilyen megjegyzéseket hogy meg fogunk halni ha nem azt csináljuk amit ő akar :)

2024. febr. 5. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!