Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi a véleményetek a covid19...

Mi a véleményetek a covid19 oltásokról?

Figyelt kérdés
Fodrászként jönnek mennek tőlem az emberek, és hát megoszlanak a vélemények erről az egészről. Regisztráltam az oltásra még pár hónapja,de lebeszéltek róla a vendégeim egy része, a másik része pedig bíztat, hogy adassam be, annyira össze vagyok zavarodva, tényleg nem tudom mi lenne a jó?! Van aki már túl van a másodikon is? :)

2021. jún. 9. 10:47
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
56%

Általában azok oltatnak akik rettegnek, 5 percenként kezet mosnak és maszkot cserélnek, és ezt azután is folytatják miután megkapják az oltást.

Aki nem fél, az nem oltatja magát. Ez az én véleményem.

2021. jún. 9. 10:52
 2/31 anonim ***** válasza:
82%
Sokan nem félnek, csak engednek a zsarolásnak.
2021. jún. 9. 10:54
 3/31 anonim ***** válasza:
44%
Én túl vagyok a második Szputnyikon, még nem kezdtem el oroszul beszélni és nem nőtt ki a harmadik fejem se.
2021. jún. 9. 10:55
 4/31 anonim ***** válasza:
44%

Én túl vagyok 2 pfizeren (22/N). Az első után nem volt különösebb reakcióm, a második után este hoemelkedesem volt. Másnapra az is elmúlt, ez normális oltási reakció, már korábban a HPV elleni oltasnal is tapasztaltam.

Szerintem különösebben nincs ok az aggodalomra. Senkinek nem volt problémája az ismeretségi körömben a pfizerrel. A tudománynak kell hinni, és tájékozódni több helyről, tudományos publikaciokat olvasni, nem internetes virologusoknak illetve nok lapja cafénak nagyobb hitelt adni. :)

2021. jún. 9. 10:55
 5/31 anonim ***** válasza:
72%
Te tudod Kérdező hogy részt kívánsz e venni a kísérletben?Én nem tanácsolnám de te fogod úgyis eldönteni a végén.A helyedben várnék mert nem fog elfutni a vak-cina sehová sem.A zsarolás pedig undorító és nem csak itt zajlik ez és nem véletlen van egyre több tüntetés ez ellen
2021. jún. 9. 10:58
 6/31 anonim ***** válasza:
85%
Én legtöbb hitelt a saját szememnek és tapasztalatomnak adok.
2021. jún. 9. 11:00
 7/31 anonim ***** válasza:
70%
Az előző válaszból is látszik, hogy ez inkább érzelmi alapú megfontolás, semmiképp nem tudományos. Egy észérvet nem tud felmutatni. 😃
2021. jún. 9. 11:00
 8/31 anonim ***** válasza:
24%

“ Egy észérvet nem tud felmutatni. ”

Elég baj, ha saját magadat is különféle észérvekkel kell meggyőznöd, bármi is az amiről döntést kell hoznod.

2021. jún. 9. 11:04
 9/31 anonim ***** válasza:
84%

Oltás áldozatok oldala elég ész érv úgy gondolom 🤔

Luc Montaigner is elég ész érv szintén úgy gondolom

Nincs statisztika tehát nincs nyomon követve oltás után senki sem ja bocs ez nem oltás hanem kísérleti cucc

oltás előtt nem mérik fel az emberek egészségi állapotát rendesen és nem tesztelik őket mert az pénzbe kerül de privátba csak 19500 HUF

Remélem ennyi elég is lesz

Ja Szlávik is komondta hogy gyógyszerkísérlet zajlik hm

2021. jún. 9. 11:04
 10/31 anonim ***** válasza:
79%

Ja és emberen ezt a technológiát és anyagot vagy anyagokat még sohasem alkalmazták=GMO

Aminek a hosszútávú hatásait nem tudhatjuk

2021. jún. 9. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!