Mi a véleményetek a covid19 oltásokról?
Általában azok oltatnak akik rettegnek, 5 percenként kezet mosnak és maszkot cserélnek, és ezt azután is folytatják miután megkapják az oltást.
Aki nem fél, az nem oltatja magát. Ez az én véleményem.
Én túl vagyok 2 pfizeren (22/N). Az első után nem volt különösebb reakcióm, a második után este hoemelkedesem volt. Másnapra az is elmúlt, ez normális oltási reakció, már korábban a HPV elleni oltasnal is tapasztaltam.
Szerintem különösebben nincs ok az aggodalomra. Senkinek nem volt problémája az ismeretségi körömben a pfizerrel. A tudománynak kell hinni, és tájékozódni több helyről, tudományos publikaciokat olvasni, nem internetes virologusoknak illetve nok lapja cafénak nagyobb hitelt adni. :)
“ Egy észérvet nem tud felmutatni. ”
Elég baj, ha saját magadat is különféle észérvekkel kell meggyőznöd, bármi is az amiről döntést kell hoznod.
Oltás áldozatok oldala elég ész érv úgy gondolom 🤔
Luc Montaigner is elég ész érv szintén úgy gondolom
Nincs statisztika tehát nincs nyomon követve oltás után senki sem ja bocs ez nem oltás hanem kísérleti cucc
oltás előtt nem mérik fel az emberek egészségi állapotát rendesen és nem tesztelik őket mert az pénzbe kerül de privátba csak 19500 HUF
Remélem ennyi elég is lesz
Ja Szlávik is komondta hogy gyógyszerkísérlet zajlik hm
Ja és emberen ezt a technológiát és anyagot vagy anyagokat még sohasem alkalmazták=GMO
Aminek a hosszútávú hatásait nem tudhatjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!