Poszt kovidosok véleményét 'élményét' kérem(?)
Szia!
Nekem enyhe tünetekkel ment át a betegség,még örültem is hogy jééé csak ennyi?
Aha, 2 hét múlva iszonyatos fáradtság, szapora pulzus,gyengeség.
Kb 2 hónapig tartott.
Azóta nagyon érzékeny vagyok a frontokra.
En 30evesen, 0 alapbetegseggel es rizikoval 9napig voltam korhazban elotte 9napot szenvedtem otthon.
Tulzott immunvalasz miatt alakult ki a tudomben infiltratum, igy immunszupresszanst kell szednem, ami elnyomja az immunrendszert.
A korhazbol negativ covidoskent hazajove borzaszto altalanos gyengesegem volt, 100metert nem tudtam setalni ugy hogy ne erezzem hogy faradt vagyok. Ez naprol napra javult, 1 het utan kb el is mult.
Maradvanytuneteim jelenleg 2.het utan: rosszabb az alvas, nem tudok vegigaludni egy ejszakat, sokszor felébredek.
Illetve a szaporabb pulzus. Sokszor merek indokolatlanul 100korul, amikor nem is vegzek fizikai munkat.
Szia 3-as!
#1-es vagyok!
Ugyanígy voltam én is!
Egy egyszerű porszívózástól 2 napig feküdtem,húú nagyon rosszul lettem,egekben a pulzusom.
Vagy a konyhába ha kimentem inni,105 lett.
Én voltam utána kardiológiai kivizsgáláson,az negatív lett, de sokára múltak el ezek a maradványok.
A kardiológus az aktív rosszullétes időszakomban telefonon azt javasolta,hogy kapcsoljak kímélő üzemmódba,szinte semmit se csináljak.(igaza volt,úgy jobban is éreztem magam)
Mondjuk ez nehéz volt,mert egy örökmozgó kétévest azért le kellett vinni levegőzni minden nap.Ki is döglöttem,mire visszamásztam a második emeletre.
A másik,ami lemaradt,hogy ideges lettem sokszor,robbantam,és én sem tudtam aludni,csak 4-5 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!