Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi a véleményetek a covid19...

Mi a véleményetek a covid19 oltásokról?

Figyelt kérdés
Fodrászként jönnek mennek tőlem az emberek, és hát megoszlanak a vélemények erről az egészről. Regisztráltam az oltásra még pár hónapja,de lebeszéltek róla a vendégeim egy része, a másik része pedig bíztat, hogy adassam be, annyira össze vagyok zavarodva, tényleg nem tudom mi lenne a jó?! Van aki már túl van a másodikon is? :)

2021. jún. 9. 10:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
21%
Elég bökősek.
2021. jún. 9. 20:59
 22/31 anonim ***** válasza:
73%
20# ja, ok akkor ezen átsiklottam. Így értem. :)
2021. jún. 9. 21:02
 23/31 anonim válasza:
78%

Én pro-kontra listát szoktam csinálni. Érvek és ellenérvek.

Tapasztalatunk nem lehet a vakcinával, így mások tapasztalatából és tudásából kell kiindulni. Ezekbe beletartoznak a tudósok, politikusok, beoltott emberek, elhunyt emberek. Rengeteg mindent lehet találni a neten :)

Én általában úgy szoktam vele lenni, hogy új dolgot nem vásárolok (pl. olyan telefont vagy épp elektromos rollert, ami kevesebb, mint egy hónapja jött ki, mert lehetnek hibái amivel még nem szembesültek a vásárlók). Ha már van elég POZITÍV és NEGATÍV tapasztalat, aminek utána lehet olvasni, akkor kezdődhet mérlegelés.

És hasonlóképp vagyok a vakcinával is. Sajnos erről még nincsenek meg a hosszútávú tapasztalatok, szóval én várok még vele :)

Majd írd meg hogyan döntöttél :)

2021. jún. 11. 11:26
 24/31 manly ***** válasza:
27%
Én félek az injekciótól , de jobban a covidtól, még nem döntöttem.
2021. jún. 11. 16:19
 25/31 A kérdező kommentje:
23/ még egyenlőre én is várok az oltással. :) beszéltem pár ismerősömmel akik megkapták, még élnek :D de ahogy te is írtad, erről a vakcináról nincsenek hosszú távú tapasztalatok, így inkább kivárom a ,, végét '', már ha lesz egyáltalán ,, vége ''.
2021. jún. 14. 09:52
 26/31 anonim ***** válasza:
17%
Te aztán egy igazi karakán, szuverén egyéniség vagy... Azt kéne eldöntenek, hogy kire hallagass: a vendégeid egy részére, akik a Facebook-ról és a Youtube-ról tájékozódnak, vagy a a vendégeid másik részére, aki a tudósokra és az orvosokra hallgat.
2021. jún. 30. 14:33
 27/31 anonim ***** válasza:
48%

"Rengeteg mindent lehet találni a neten :)"

Hanyagold az internetet. Beszélj az orvosoddal inkább.

2021. jún. 30. 14:35
 28/31 anonim ***** válasza:
62%
27 te nagyon bárgyú vagy. 🤣🤣🤣
2021. jún. 30. 14:40
 29/31 anonim ***** válasza:
22%

"te nagyon bárgyú vagy"

Szerintem meg az a bárgyó, aki a Youtube-on, a Facebook-on és a Gyakori kérdéseken keres választ tudományos kérdésekre. De nála is van nagyobb bárgyú: az, aki nemcsak keresi, de azt hiszi, hogy meg is találta.

2021. jún. 30. 15:13
 30/31 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, de ettől még az vagy, hiába tereled másra a figyelmet. :)
2021. jún. 30. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!