Mi a véleményetek a covid19 oltásokról?
Figyelt kérdés
Fodrászként jönnek mennek tőlem az emberek, és hát megoszlanak a vélemények erről az egészről. Regisztráltam az oltásra még pár hónapja,de lebeszéltek róla a vendégeim egy része, a másik része pedig bíztat, hogy adassam be, annyira össze vagyok zavarodva, tényleg nem tudom mi lenne a jó?! Van aki már túl van a másodikon is? :)2021. jún. 9. 10:47
11/31 anonim válasza:
Garanciát nem vállal senki sem ha esetleg bármi baj lenne
Nem biztos hogy lebomlik az az anyag=bizonyíték nincs erre hanem csak feltételezések hada
Az hogy megakarják magukat győzni az oltottak hogy jól tették hogy beoltatták magukat az rendben van csak nem kellene lenézni azt aki még esetleg hezitál vagy egyáltalán nem akar tesztalannyá válni mert elvileg NEM kötelező.Kötelezővé kell akkor tenni és probléma megoldva
12/31 A kérdező kommentje:
Félek beadatni, mert tömeges emberkísérletnek tartom, múltkor megkaptam egy vendégemtől, hogy ,, az ilyen felelőtlenek miatt mint én '' van ennyi fertőzött, mert nem tisztelem az embertársaimat azzal, hogy nem adatom be.
2021. jún. 9. 13:36
13/31 anonim válasza:
Remélem megmondtad a vendégednek hogy nyugodtan kereshet másik fodrászt.. :)
14/31 anonim válasza:
Úgy van!Sok ilyen vakcináci van de nem kell velük foglalkozni.Keressen másik fodrászt mert nem kötelező hozzád járni.Ha félsz ne adasd be mert rosszabb lesz és még jobban félni fogsz már már pánikolni
15/31 A kérdező kommentje:
Annyit mondtam, ez mindenkinek szíve joga, egyenlőre tudtom szerint nem kötelező! És erről nem szeretnék vitatkozni!
2021. jún. 9. 13:48
16/31 anonim válasza:
Jól mondtad.Nem kötelező pont.A H1N1 oltást is próbálták erőltetni aztán meg is volt a következménye sajnos....
17/31 anonim válasza:
“ Remélem megmondtad a vendégednek hogy nyugodtan kereshet másik fodrászt.. :) ”
Ezt mire érted?
18/31 anonim válasza:
#17, a kérdező fodrászként dolgozik.
19/31 anonim válasza:
18, arra rájöttem, de miért kéne keresni másikat?
20/31 anonim válasza:
Mert a vendége beszólogatott neki hogy mi az hogy nem oltatja magát.. ezért tanácsoltam hogy legközelebb küldje el a vendégét a picsába. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!