Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van olyan aki sima vitaminokka...

Van olyan aki sima vitaminokkal vészeli át a járványt és nem lett semmi baja?

Figyelt kérdés
🤗
2021. jún. 3. 22:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%

Vitamint nem szedek külön, inkább zöldséget/gyümölcsöt eszem, és sehol semmi betegség, pedig mikor gyorsítani akarták a vírusterjedést a 7-kori boltzárással, akkor a legnagyobb tömegben mentem boltba, kb minden nap. Mióta bejött ez a víruspánik a kajáldáknál hambi/pizza/sültes/lángos-os minden nap megállok, nyilván a legtöbb helyen "csak elvitelre" adnak/tak de mindig a kocsiban lehúzott ablaknál eszegettem pl bevásárlás után.

Maszkot is akkor cserélek ha elkoszolódott, vagy már izzadság szagú.

Ha valóban olyan halálos és durva lenne a vírus már rég elkaptam volna, és annyi lenne, de sehol semmi.

2021. jún. 4. 00:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem szedek semmilyen vitamint, sose szedtem, egyedül fokhagyma & galagonya kivonatot szedek folyamatosan már sok éve. Nagyon ritkán vagyok beteg, kovidos sem voltam tudtommal.
2021. jún. 4. 01:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Én minden nap szedek vitaminokat, a férjem néha, egyikünk se kapta el.
2021. jún. 4. 08:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Semmit sem szedek mégis ált. évente 1x folyik picit az orrom

(marha egészségtelenül étkezek, csak műkaja semmi zöldség/gyümölcs, úgyhogy az egészséges táplálkozásra sem lehet fogni)

2021. jún. 4. 08:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 😄
2021. jún. 4. 09:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!