Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 3 hónapja tartó köhögés?

3 hónapja tartó köhögés?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja köhögök. Váladékos, krákogós, fullasztós, mellkasfájdító. Voltam 4 különböző helyen, mindenütt mást mondtak. Elszedtem sok antibiotikumot, gyulladácsökkentőt, köptető és nyákoldó szert. Semmi. Gyógyteákból ittam 100 félét. Van még itt valaki hasonlóan? Ha igen, mi segített? El vagyok veszve már.

#betegség #idült #köhögés #torokváladék #alsólégúti #heveny hörghurut
tegnap 22:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Tavaly voltam pont így. 10+ orvosi vizit, antibiotikum és egyéb gyógyszerek után egyszer csak elkezdett magától javulni. Amúgy a köptető és a sok folyadék mindenképpen jó, ha váladékos, de ennél okosabbat nekem a rendelőkben sem tudtak mondani rá :( Kitartást és jobbulást!
tegnap 23:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem, hogy kb. mennyi idő volt míg ez kitisztult? Idegroncs vagyok már.

Köszönöm szépen! Ez a hülye időjárás táptalaja a sok vírusnak. Gyűlölöm. Jöhetne már egy jó hideg tél.

ma 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!