Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitol kohoghetek tobb honapja?...

Mitol kohoghetek tobb honapja? meg allandoan koszorulom a torkom plusz marciusban egy horghurutom is volt, meg allandoan erzem, hogy visszajon a gyomortartalom a nyelocsovembe. ez micsoda? help

Figyelt kérdés

rtg-n voltam aprilisban, ott nondtak hogy horghurutom van, de ezek a gyomortartalmas tunetek ott is jelen voltak. 6 honapja tettem le a dohanyzast. 2 evig cigiztem. 17/F

valaki tapasztalt segitsen :((

2024. aug. 5. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is szinte egyfolytában köhögök, reflux is okozhatja, a gyomorsav irritáció.
2024. aug. 5. 19:25
 2/9 A kérdező kommentje:
mióta köhögsz?
2024. aug. 5. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Régóta, de ma elszopogattam egy Gaviscont( gyomorsav lekoto) és sokáig nem volt kohogesi ingerem. Próbáld ki, hátha segit.
2024. aug. 6. 00:11
 4/9 A kérdező kommentje:
te is hónapok óta köhögsz?
2024. aug. 6. 08:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez refluxnak tűnik. Találsz róla cikkeket, és ha betartod az ajánlásokat tünetmentes lehetsz. Vedd komolyan, mert súlyos szövődménye lehet, és olyan fájdalmat is okozhat, hogy sokan infarktusnak vélik.
2024. aug. 10. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez már a sokadik ilyen kérdésed. Már akkor le lett írva, hogy valószínűleg refluxod van és nem hörghurutod. Tettél ez ellen valamit?
aug. 19. 08:37
 7/9 A kérdező kommentje:
aha kaptam savlekotot es egy fokkal jobb lett
aug. 19. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

A savlekötővel még lesz gondod, ha sokáig szeded. Inkább az életmódodon változtass.

aug. 19. 11:22
 9/9 A kérdező kommentje:
igen azon is valtoztattam, szensavas dolgokat nem iszom csak vizet meg gyumolcsleveket. a kohoges es a torokkoszorules eves utan jon ram, nap kozben alig 1-2ot. alvasnal egy kohintesem sincs.
aug. 19. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!