Van olyan aki sima vitaminokkal vészeli át a járványt és nem lett semmi baja?
Figyelt kérdés
🤗2021. jún. 3. 22:51
1/15 anonim válasza:
Igen, pl. én is :) Minden nap szedek vitamint (One a day).
2/15 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. C,D vitamint és magnéziumot szedtem és szedek és nem kaptam el, vagy legalábbis teljesen tünetmentesen ment át rajtam. Pedig jártam-keltem sokfelé.
3/15 anonim válasza:
Nem lett, de alig jarok valahova.
De eros a gyanúm, hogy tavaly februárban elkaptam, tok ilyen tüneteim voltak, soha eletrmben nem ment el addig a szaglasom es izlelesem se, csak torzult
4/15 anonim válasza:
Én konkrétan vitamint sem szedtem rendszeresen.
5/15 anonim válasza:
én, bár nem szedek rendszeresen vitamint 🙂
6/15 anonim válasza:
Szedtem rendesen multi és c vitamint is. Mindössze szünni nem akaró szárazköhögésem és nyirokcsomó duzzanatom volt pár napig és kicsit magasabb pulzus. Sokkal rosszabbra számítottam
7/15 anonim válasza:
Én még csak vitamint sem szedek évek óta, a kisebb szemes gyümölcsöt se nagyon mosogatom meg, nemhogy fertőtlenítgessek, jövök megyek mindenhova, mindent megtapizok, utàna simán megvakarom a szemem, és 4 éve még egy kis nátha sem ért utol. Még a vírusnak sem kellek :D oltva sem vagyok.
8/15 anonim válasza:
Sima lidlis multivitamint szedtem, de nem rendszeresen, csak ha eszembe jutott kb. Tobb napig voltam egy szobaban covidossal, kohogott, tusszogott. Egy darab antitestem nem lett. :D
9/15 anonim válasza:
Mivel egy nem létező vírusról van szó ezért én nem "veszelek" át semmit.Soha nem voltam még ilyen jó egészségi állapotban
10/15 anonim válasza:
8.
Vírusok igy működnek. Vannak egyuttelo, szexelő parok. Egyik beteg, masuk nem. De sima anya es kisfia statuszban is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!