Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A kórházi dolgozók hogy nem...

A kórházi dolgozók hogy nem betegek állandóan?

Figyelt kérdés
Ott aztán tényleg terjed minden betegség, gondolom annyira táppénzre sem mennek, mert hiány van, a főnök nem örülne. Én ápolónőnek tanulok, amikor elkezdtem az egyetemet, nem voltam ennyire beteges, az elmúlt egy évben nagyon az lettem. Kivették a mandulámat is krónikus gyulladás miatt. De ugye így kiesett ez a védelmi szerv is, így bármit elkapok, az súlyosabb lesz, mert lejjebb megy. A kórházi dolgozók hogy előzik meg, hogy mindent elkapjanak?
ma 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
A kórházi dolgozóknak megfelelő az immunrendszerük, képesek a legtöbb fertőzést megakadályozni
ma 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
1 de hogy érték azt el??
ma 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Immunizaljak magukat azzal, h sok betegseggel talalkozik a szervezetuk. Okori romai csaszarok is ittak gyenge mergeket, hogy ne tudjak oket megmergezni. A szervezet egy bizonyos fokig kepes alkalmazkodni...
ma 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
27%
Ugyanúgy betegek ők is...
ma 13:34
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Betegek ők is ugyanúgy, csak pl. nálunk rendszeresen fertőtlenítjük az eszközöket, naponta többször, kezet is többet mosunk, mint az átlag ember otthon, vagy suliban pl. Ha nem kötelező éppen, de valaki szipog, felveszi a maszkot vagy ha olyan beteg jön. De amúgy mi is betegek vagyunk sokszor, egymás után megyünk betegszabira.
ma 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
De az atlag feletti immunizacio is igaz, nalunk bent az egyetemen mondtak, hogy kb. minden orvosnak van legalabb 2-3 kronikudan duzzadt cervikalis nyirokcsomoja. :)
ma 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!