Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon félek! Vért kakikok....

Nagyon félek! Vért kakikok. Segítség?

Figyelt kérdés

Bocsánat a modoromért de nagyon félek.

Ma elutaztam és mikor hazafelé mentem buszon nagyon fájt a hasam hanyingerem volt. Buszon nagy valószínűleg elájultam és bekakiltam. Hazafelé gyalok ugyanúgy becsináltam és hanytam is, de ilyen vízeset. Mikor haza értem rá ultem a wcre és ilyen véres trutyi jött ki belőlem és mikor kovire rá ultem csak vér.

Kezd lazam is lenni. Mi a bajom? 16F

2021. máj. 29. 22:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

És amikor mindenki besz...ja a kamudat.

A Lupust NEM bőrgyógyászaton álláapítják meg vérvétellel, kezdődik ott a dolog.

2021. máj. 30. 11:45
 22/29 A kérdező kommentje:
Bőrgyógyász orvos küldött tovább vérvételre. :)
2021. máj. 30. 11:47
 23/29 A kérdező kommentje:

Nem értem, miért kamuznék. Mikor kiírtam a kérdést eléggé megijedtem, és ebből vártam segítséget mi is lehet ez. Leírtam hogy volt már ilyenfajta problémám. Családban van SLE-vel diagnosztizált ember.

Véres hasmenésem van, este volt egy nagyon kicsi hőemelkedésem, és ennyi. Véres hasmenés mi aggaszt, mert én alapból félek a vér látványától, meg hasmenésem van, meg étvágytalan vagyok. Volt tegnap hányás is de az elmúlt. Legtöbbször az ilyenfajta problémák egy kis gyomorrontás, de a vér nagyon aggaszt.

2021. máj. 30. 11:51
 24/29 A kérdező kommentje:
Azért elég kínos szituáció volt mikor becsináltam. Hasmenéskor megeshet de ilyen se fordult elő nagyon nálam.
2021. máj. 30. 11:53
 25/29 A kérdező kommentje:
Az lesz, hogy megpróbálok sok folyadékot inni, holnap elmegyek a háziorvoshoz ha nem múlik el. Válaszokat köszönöm.
2021. máj. 30. 11:58
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Véres széklettel ne holnap menj háziorvoshoz, hanem ma!
2021. máj. 30. 14:06
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Szedtél az elmúlt 1-2 hónapban antibiotikumot? Attól is lehet kapni vastagbél gyulladást. Hívd az orvost, van erre való gyógyszer. Súlyos szövődménye is lehet, ha nincs kezelve!
2021. máj. 30. 20:46
 28/29 A kérdező kommentje:

Nem szedtem ha jól tudom.

Elvoltam az orvosnál. Hátul turkált és azt mondta hogy aranyér, érzek én is dudort hátul, de nem gondoltam volna, pont hogy visszatartottam a székletet, nem nyomtam, valamint hátul fel is repedt a bőr.

Szerencsére nem nagy probléma, de a hasmenés hányas kombó rám törését mindig nem értem, mert nem nagyon kaptam rá valamit.

Amúgy már jobban vagyok, csak hasmenés van.

2021. jún. 1. 07:27
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező!

Mi van veled azóta, jobban vagy?

Én holnap megyek magánba proktológushoz, nekem ugyan nincs hasmenés,mert 1-2x megyek 1 nap, de ma láttam a tetején egy-két kis vérfoltot és nagyon beparáztam! Nem az első eset, de ezelőtt azt hittem felsértett valami vagy ilyesmi, az 1 hónapja volt kb.

Neked belső vagy külső aranyeret találtak? ja meg a doki semmit nem reagált arra, hogy fosol mint állat meg hánytál is? Az mondjuk kicsit durva

2021. jún. 28. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!