Nagyon félek! Vért kakikok. Segítség?
Bocsánat a modoromért de nagyon félek.
Ma elutaztam és mikor hazafelé mentem buszon nagyon fájt a hasam hanyingerem volt. Buszon nagy valószínűleg elájultam és bekakiltam. Hazafelé gyalok ugyanúgy becsináltam és hanytam is, de ilyen vízeset. Mikor haza értem rá ultem a wcre és ilyen véres trutyi jött ki belőlem és mikor kovire rá ultem csak vér.
Kezd lazam is lenni. Mi a bajom? 16F
És amikor mindenki besz...ja a kamudat.
A Lupust NEM bőrgyógyászaton álláapítják meg vérvétellel, kezdődik ott a dolog.
Nem értem, miért kamuznék. Mikor kiírtam a kérdést eléggé megijedtem, és ebből vártam segítséget mi is lehet ez. Leírtam hogy volt már ilyenfajta problémám. Családban van SLE-vel diagnosztizált ember.
Véres hasmenésem van, este volt egy nagyon kicsi hőemelkedésem, és ennyi. Véres hasmenés mi aggaszt, mert én alapból félek a vér látványától, meg hasmenésem van, meg étvágytalan vagyok. Volt tegnap hányás is de az elmúlt. Legtöbbször az ilyenfajta problémák egy kis gyomorrontás, de a vér nagyon aggaszt.
Nem szedtem ha jól tudom.
Elvoltam az orvosnál. Hátul turkált és azt mondta hogy aranyér, érzek én is dudort hátul, de nem gondoltam volna, pont hogy visszatartottam a székletet, nem nyomtam, valamint hátul fel is repedt a bőr.
Szerencsére nem nagy probléma, de a hasmenés hányas kombó rám törését mindig nem értem, mert nem nagyon kaptam rá valamit.
Amúgy már jobban vagyok, csak hasmenés van.
Szia kérdező!
Mi van veled azóta, jobban vagy?
Én holnap megyek magánba proktológushoz, nekem ugyan nincs hasmenés,mert 1-2x megyek 1 nap, de ma láttam a tetején egy-két kis vérfoltot és nagyon beparáztam! Nem az első eset, de ezelőtt azt hittem felsértett valami vagy ilyesmi, az 1 hónapja volt kb.
Neked belső vagy külső aranyeret találtak? ja meg a doki semmit nem reagált arra, hogy fosol mint állat meg hánytál is? Az mondjuk kicsit durva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!