Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon félek! Vért kakikok....

Nagyon félek! Vért kakikok. Segítség?

Figyelt kérdés

Bocsánat a modoromért de nagyon félek.

Ma elutaztam és mikor hazafelé mentem buszon nagyon fájt a hasam hanyingerem volt. Buszon nagy valószínűleg elájultam és bekakiltam. Hazafelé gyalok ugyanúgy becsináltam és hanytam is, de ilyen vízeset. Mikor haza értem rá ultem a wcre és ilyen véres trutyi jött ki belőlem és mikor kovire rá ultem csak vér.

Kezd lazam is lenni. Mi a bajom? 16F

2021. máj. 29. 22:05
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

10, nem mentem ne aludni próbáltam hátha jobb. Hát már jobb kicsivel de olyan mintha belenne dagadva a vastagbelem ma reggel ugyanúgy vér jött ki belőlem. 3-tól 5-ig aludni nem tudtam vér jött ki akkor is belőlem.

Félreértés ne essék, nem tocsog belőlem a ver hanem van a széklete mellette vercseppek vannak vagyis sok vercsep.

Anyukámnak szóltam, ő csak ilyen lekezelően mondta menjek be a kórházba.

2021. máj. 30. 10:52
 12/29 A kérdező kommentje:
Volt amikor éreztem hogy kell és csak vercseppek jöttek ki, akkor nagyon beijjedtem.
2021. máj. 30. 10:54
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

De menj be a kórházba!

Lehet, hogy csak valami apróság, de lehet nagyon komoly betegség is. Mihamarabb nézesd meg magad, lehetőleg még ma!

2021. máj. 30. 10:57
 14/29 A kérdező kommentje:

Lehet az lesz, csak félek kicsit. Előző gasztroenterológiai vizsgálatkor nagyon lekezelőek voltak, és hosszú ideig tartott, amelyben elmagányosodtam és depresszióba is estem.

Tegnap is gondoltam rá hogy bemegyek mert ez nem mehet így.

2021. máj. 30. 11:00
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Menj be, ha goromba az orvos, akkor se gondold azt, hogy miattad van. Nekik is lehet rossz kedvük, pláne, ha sok a munka. Az a munkájuk, hogy segítsenek. Ilyen tünetekkel neked most mindenképp kell, magadtól nem tudnád megoldani.
2021. máj. 30. 11:05
 16/29 A kérdező kommentje:

Rendben, és még egy kérdés. Mivanha semmi bajom, csak ilyen nagyon kicsi, mondjuk gyomorrontás vagy csak valami pici kis sérülés? Akkor az igazi betegektől fogom elvenni az ellátást. (2019es időszakban eléggé ezt mondták, de végén kiderült hogy egy autoimmun betegségem van)

Amúgy koszonom a válaszokat.

2021. máj. 30. 11:33
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem fog olyat mondani egy 16 éves, vérző gyereknek, hogy az igazi betegektől veszi el a helyet.

De ne a kórházba menj, hanem a háziorvosi ügyeletre! Hamarabb ellátnak és ha szükséges az orvos továbbküld a sürgősségire!

2021. máj. 30. 11:40
 18/29 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk, az is fura, hogy egy ájult tinihez nem hívtak orvost a buszon
2021. máj. 30. 11:41
 19/29 A kérdező kommentje:
Ja jó, oda elmegyek szívesen.
2021. máj. 30. 11:41
 20/29 A kérdező kommentje:
18, hülyén fogalmaztam nem elájultam hanem elémejegtem/elaludtam. Vagyis álltam a buszon, aztán leültem és felkeltem 10 perccel később és azt éreztem nagyon kell és állva utaztam ezután, aztán kijött.
2021. máj. 30. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!