Nagyon félek! Vért kakikok. Segítség?
Figyelt kérdés
Bocsánat a modoromért de nagyon félek.
Ma elutaztam és mikor hazafelé mentem buszon nagyon fájt a hasam hanyingerem volt. Buszon nagy valószínűleg elájultam és bekakiltam. Hazafelé gyalok ugyanúgy becsináltam és hanytam is, de ilyen vízeset. Mikor haza értem rá ultem a wcre és ilyen véres trutyi jött ki belőlem és mikor kovire rá ultem csak vér.
Kezd lazam is lenni. Mi a bajom? 16F
2021. máj. 29. 22:05
1/29 anonim válasza:
Én valami bélfekélyt tudok elképzelni a tünetek alapján, de nem vagyok orvos, és ezek a tünetek elég komolyak ahhoz hogy kivizsgáltasd! Menj orvoshoz! Akár sürgire ha rosszabbul leszel. Szülőnek szólni minimum!
2/29 anonim válasza:
A dokidnak tedd fel ezt a kérdést! De sürgősen, mert komoly baj is lehet a háttérben!
3/29 anonim válasza:
Leginkabb orvos tudna megmondani mi bajod, vizsgalatok alapjan!
5/29 A kérdező kommentje:
2019ben már volt gasztroenterológiai problémám, ahol kivizsgáltak és nem találtak semmit bár úgy kezeltek mint valami lógost.
Ezután a bőrgyógyászom csipte el egy vérvétellel hogy SLE-m van.
2021. máj. 29. 22:15
6/29 anonim válasza:
Orvos azonnal. Hányás és vér kakálás nem játék.
7/29 anonim válasza:
Menj orvoshoz gyorsan. Sürgősségire. Szólj a szüleidnek és indulás.
Ha az ember vért veszít az nem játék.
8/29 anonim válasza:
Gasztroenterologiai betegsegek tudnak eleg sokaig tunetmentesen lapulni a hatterben mindenkepp orvos ahogy az elottem szolok mondtak.
9/29 anonim válasza:
Orvoshoz kell menned, ne itt a gyakorin keress megoldást, ez egy komoly probléma is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!