Pénteken kaptam oltást, ma már edzhetek?
Figyelt kérdés
Súlyzós edzés, lábra, 10 kg. A karom még fáj picit az oltás helyén, de más bajom nincs.2021. máj. 3. 11:50
2/9 A kérdező kommentje:
Otthoni edzésre értettem, nem termire, egészségügyi szempontból. Ezt kihagytam valóban
2021. máj. 3. 11:58
3/9 anonim válasza:
Ha nem vagy lázas, nem érzed magad rosszul, eddzél nyugodtan.
Én az oltás után másnap nem tudtam, lázam volt, fájtak az izmaim meg az ízületeim, egész nap feküdtem.
Következő napra elmúlt minden tünetem, este elmentem edzeni, és minden rendben volt.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. máj. 3. 12:03
6/9 anonim válasza:
Szerintem,ha picit fáj még a helye,ne erőltesd meg magad,bár nem vagyok orvos.
Én egy napot még várnék.
7/9 anonim válasza:
Én az oltás másnapján is edzettem, és az oltás előtt aznap is, sőt utána is majdnem egézs héten minden nap, semmi bajom nem lett.
8/9 anonim válasza:
Én 3 hete kaptam csütörtökön, pénteken még rosszul voltam. Szombaton elmentem futni, de érezhetően fáradtabb voltam még, hirtelen elfáradtam a szokottnál kisebb távnál. Ez előfordulhat veled is, de amúgy nincs vele baj.
9/9 anonim válasza:
Miért ne edzhetnél? Ha nem érzed magad rosszul, akkor hajrá. Nem is hallottam még ilyet, hogy ne szabadna sportolni oltás után....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!