Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha pénteken edzettem mellre...

Ha pénteken edzettem mellre meg bicepszre, holnap ( azaz hétfőn ) edzhetek megint rá?

Figyelt kérdés
kicsit fel akarom turbózni a mellem meg a bicepszem ezért arra heti kétszer edzek. Hétfőn és azután pénteken edzettem mellre meg bicepszre, hogy meg legyen a regenerálódás. de így hétfőig csak 2-2,5 nap telik el.

2013. dec. 22. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Sok lesz. Legalább 5 nap regenerálódás legyen, különben csak túledzed és még jobban lemarad.
2013. dec. 22. 14:22
 2/9 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam csak biztosra akartam menni. köszönöm! :)
2013. dec. 22. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Edzd 5 naponta, a többit pedig etente, így talán.
2013. dec. 22. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Edzz rá hétfőn és csütörtökön de ne egyforma legyen a kettő. Én a helyedben hétfőn nagyobb intenzitással edzenék nagyobb súlyokkal csütörtökön pedig magasabb ismétlésszámmal kisebb súlyokkal.
2013. dec. 22. 14:41
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. dec. 22. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:
miért van az, hogy én 2 éven keresztül elvileg túledzettem magam, rég meg kellett volna halnom már végelgyengülésben mégis felszedtem 10 kilót vele?
2013. dec. 22. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
2 év alatt 10 kiló nem túl sok...
2013. dec. 22. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
tisztában vagyok vele, de nem is visszafejlődés. Meg amúgy étrendem se volt
2013. dec. 22. 19:36
 9/9 anonim ***** válasza:
B#$#k sportja,menj boxolni!
2020. júl. 9. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!