18 év alattiakra is vonatkozik, hogy csak védettségi igazolvánnyal mehetnek moziba, színházba, buli stb?
17 éves vagyok és ugye mi meg nem kaphatunk oltást. Igaz már beszélik, hogy a 16-18 évesek is beoltják(Pfizerrel csak) de eddig nem sok hír van erről.
Nyilvánvalóan nem akarok otthon ülni, tinédzser vagyok, nehogy már moziba ne mehessek el:D.
Most nem tudom hogy ez vonatkozik ránk is vagy sem.
Valaki azt mondja hogy igen, valaki azt hogy nem.
Regisztrálni se lehet az oltásra, vagyis lehet, de elolvastam az adatkezelési tájékoztatót és a 18 év alatti regisztrálókat automatikus törlik.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Én ha tehettem volna, nem vonultam volna online-ba novemberben(főleg hogy jövőre egy jó érettségit akarok összehozni, de ez lett ez van.
1 hónapra nincs sok értelme(legalábbis a középiskolásokra nézve). Az általános iskola már más téma.
Kollégiumba sincs kedvem 1 hónapra beköltözni, hogy aztán ki költözhessek kb egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!