Van rá esély hogy júniustól feloldják a koronavírusos korlátozásokat Pesten is és legyenek bulik tartva nyáron?
"nem tudom hány éves vagy “wazze”, de 17-18 evesen nemtudom mi másról kellene hogy szoljon a nyaram"
Könyvet vettél már kezedbe életedben? (A playboy magazin nem számít annak, kissrác! ;))
Azért lesz elcseszve a nyár, mert teneked egyszer ki kell hagynod az egymás orrba-szájba k.rását és a saját hányásodban való fetrengést a szigeten? Vagy mert másnak nem kell szenvednie az ilyen "bulik" okozta zajártalomtól?
Önző vagy, barátom, nem is kicsit kéne magadba szállnod. Vagy azt hiszed, azért van minden korlátozás, hogy a te szórakozásod elcsessze? Nem vagy te azért olyan fontos :D
Én nem voltam bulizós, olvasni szerettem meg kirándulni. :-) Mondjuk amikor én voltam 17-18, akkor még nem volt tilos beltérben a dohányzás, én meg már akkor rosszul voltam a bagószagtól és a füsttől, és ha olyan közösségben voltam, mindig én is büdös lettem, szóval ez is hozzájárulhatott, hogy a bulizás nem lett része az életemnek.
Nem hinném, hogy augusztus 15. előtt lehet majd bulizgatni, mondjuk az esküvőknél tudtommal történt változás, a részleteket nem ismerem, de ez is csak akkor lehet érdekes számodra, ha hivatalos vagy ilyenre, azért csak amiatt, mert bulizni akarsz, ne állíts be hívatlanul egy esküvőre. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!