Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek az idei nyarunk...

Szerintetek az idei nyarunk hogy fog kinézni? Lesz legalább annyira "szabad" mint a tavalyi? 21/f

Figyelt kérdés

Eddig mondhatni egész jól viseltem a bezártságot, de most kezdek már egy kicsit besokallni...

A tavalyi nyár egész jó volt ahhoz képest, haverokkal voltunk azért pár koncerten, moziban, majdnem minden hétvégén házibulikban.

De úgy szeptembertől más nincs csak reggeltől délutánig meló aztán marad az otthon ülés, és hétvégente is csak otthon...

Eddig mindig próbáltam optimista lenni a dolgokkal, de most már azon a szinten vagyok hogy nem úgy néz ki a dolog, hogy bármi is jobb legyen a közeljövőben.

Nem szoktam ennyit itthon lenni, hozzá voltam szokva hogy pörgött az élet, főleg nyáron, mindig egy rakat ember volt körülöttem, folyton mentünk valahová...

Már nem igazán kötnek le sem a filmek sem a sorozatok, egy ideig elvoltam velük, de péntek/szombat esték már inkább csak a kínlódásról szólnak...

2021. márc. 20. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Igen, nyáron a koronavírus is nyaralni megy, ugyanúgy, mint tavaly.

Aztán augusztus végére hirtelen lejár neki a nyári pihi, és jöhet vissza dózerolni.

2021. márc. 20. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
3%
Én idáig sem jártam soha sehova, még sincs semmi bajom. Csak az extrovertáltaknak vannak gondjaik ezzel. Nem tudnak magukkal mit kezdeni.
2021. márc. 20. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
2-es meg annak aki dolgozni jár, történetesen a vendéglátásban. Annak nagy baja van ezzel. Viszont nem vagyok nyitás párti, hanem adjanak vissza valamennyit abból amit befizettem az államnak.
2021. márc. 20. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!