Miért hat rám sokkal erősebben az ecstasy, mint másokra?
Életemben amikor eloszor kiprobaltam csak egy negyedet vettem be es kiesett 2 óra az eletembol. Masodjara csak egy negyedet vettem be, jol voltam. Harmadjara pedig egy negyedet, jólnvoltam, majd bevettem egy negyedbek a felér lejövős szakasznál és bűnszarul voltam 1 napig. Aludni se tudtam, pedig fáradt voltam, nagyon vert a szívem, ÓRIÁS pupilláim voltak, remegtem.
Milyen betegseggel fugghet ez ossze? Masok meg bevettek vagy 3 egészet is ebbol es aemmi bajuk nem volt. Én meg hogy reagálhatok egy negyed után ilyen durván?
Nyugi, többet nem fogok ránézni se, annyira elment a kedvem egy életre is tőle.
Nem túl bölcs dolog ilyeneket ide kiírni. Kicsit légy óvatosabb. :D
Amúgy már másodszor, de legkésőb harmadik alkalommal rájöhettél volna, hogy nem érdemes vele foglalkozni, ha már szarul vagy tőle. Nem vagy esetleg vékonyabb az átlagnál? Az alkoholnál is úgy van, hogy a soványabbakat előbb megüti, mint a testesebbeket.
Első... 185cm vagyok, és 100+ 1-2 kiló. :D Én csak sörözni szoktam magamtól, egy évben nagyjából 5-6-szor ha iszok esetleg valami töményebbet. Engem a sör is meg üt, pedig abból simán megiszok 4-5-öt. :D
Egyébként engem például a fű nem üt meg úgy, mint másokat. :D
Első válaszoló! Az utolsó mondatodat cáfolnám...
Én sajnos nagyon vékony alkat vagyok (Kb 180 cm, 58 - jobb napokon 60 kg) és 3-4 darabot szoktam egy buli alatt, míg a nagyobb darab haverjaim/ismerőseim ugyanazt a tabit felenként dobják és nekik egy általában elég szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!