Szájzár ecstasytól?
Figyelt kérdés
Ecstasy hatása alatt álló személy,ha nem rágózik/nem nyalókázik képes szájzárat kapni arra az időtartamra? Kíváncsiságból kérdezem csak mert egyre sűrűbben látok csámcsogó embereket 1-1 buliban. :D2019. szept. 18. 22:04
1/4 Kenősajt34 válasza:
ecstasy hatasa alatt érdemes rágót rágcsálni mert az álkapocs akaratlanul rágni mozogni akar ha ragozol akkor nem a sajat szadat ragod hanem a ragot alkapcszarat tapasztalatom szerint lejovon mikor alszok elfele akkor szoktam es akkor melle kemeny fogcsikorgatas is jon
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2019. szept. 20. 14:24
3/4 A kérdező kommentje:
És az miért lehet,hogy az első kettő ekis buli nagyon jó,aztán a következő meg nagyon szar volt?(parás,rosszullétes) lelkiállapot miatt?
2019. szept. 20. 14:31
4/4 Kenősajt34 válasza:
Igen a lelkiállapot sokat rátesz mert ez mentálisan nagy hatast gyakorol az agyra de ez tablettától is fugg milyen eros az adott tabletta vagy milyen mas anyagok vannak benne en egy buliban 3at bevettem es akkor volt ilyen nagyon bad es haluztam minden de egy kis ragcsalni valo folyadekfogyasztas orankent kb fel liter jo tarsasag es el is mult es eltem tovabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!