Kihúzták a bölcsességfogamat, mikor múlik el a dagadás és a szájzár?
Tegnap reggel húzták, vagyis műtötték ki, mert teljesen íny alatt volt. Elég jól beadagadt, bár lehetne rosszabb is. Flectort szedek, fájni nem fáj csak feszít, de borzalmasan nézek ki :(
Jegelem folyamatosan :/
családsegítősként az elég bajos lenne :D
mondjuk tudok beszélni, csak elég hörcsög fejem van :(
Első vagyok
A fájdalom hiába enyhült, nekem is szájzáram volt másfél hétig. 2 hét után tudtam rendesen enni.
hát ez remek... jön a húsvét, vásározni megyek előtte... baromijó, senki nem mondta, hogy ez eddig elhúzódik
köszi a választ
Anno nekem sem mondták, bár én is kivettem pár nap szabit erre, mert azt tudtam, hogy nem lesz egyszerű eset. Nekem maga a művelet egyáltalán nem fájt, és örültem is, gondoltam, akkor majd ha az érzéstelenítő kimegy, akkor sem lesz vészes, hát tévedtem. 1 hétig az álkapcsom sem mozdult meg, kinyitni a számat is csak nagyon lassan, de max fél centi volt a nyílás, nem beszélve a fájdalomról. Nekem is nagyon fel volt dagadva, 1 hét után mentem vissza varratszedésre, hát az sem volt egyszerű, de én mondjuk irattam fel antibiotikumot, a fájdalom utána enyhült.
Szóval ez pár hét biztosan van, de szerintem minimum 1 hónap mire minden rendben lesz. Utána is érzékeny lesz még meg fájni is fog, de már nem annyira, hogy gyógyszer kelljen, legalábbis nekem így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!