Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog eltávolítás...

Bölcsességfog eltávolítás után az orvos szerint "feszítsem szét a szám"?

Figyelt kérdés
Egy hete vették ki az egyik bölcsességfogam, ma voltam varratszedésen. Azt mondta a fogorvos, hogy nagy baj, hogy nem tudom jobban kinyitni a számat, és az ujjaimmal kell feszegetnem amíg nem lesz jobb, különben így marad. Kb 3 centi van a 2 fogsorom közt, ha teljesen kinyitom. Valóban feszegetni kéne, vagy idővel rendbe jön magától? Az arcom már csak kicsit, de az ínyem elég nagyra van még duzzadva.

2019. jan. 22. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Nem bízol az orvosodban? Gondolod, hogy amit ő mond, az hülyeség, és a gyakorikérdések.hu arctalan, névtelen válaszolói okosabbak nála? Most komolyan kérdezem.
2019. jan. 22. 17:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Más oldalakon azt olvastam, hogy volt aki 10 nap után is alig tudta kinyitni a száját, viszont ők nem írták hogy mi lett a vége. "Most komolyan, " a válaszom az, hogy azt várom, hogy akik hasonló problémával találkoztak mikor az ő fogukat vették ki, nekik is kellett-e ilyet csinálni, vagy magától rendbe jöttek.
2019. jan. 22. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 1 hét után úgy mentem varratszedésre, hogy 1 ujjnyira tudtam kinyitni a számat, kiszedett amennyit tudott és azt mondta, hogy tornáztassam, feszegetésről nem volt szó.

Nyitogattam amikor eszembe jutott, eltartott egy darabig mire teljesen ki tudtam nyitni, de szerintem hülyeség, hogy úgy marad

2019. jan. 22. 19:43
 4/5 Metionin ***** válasza:
Nekem is 1 hét után volt varratszedés, nekem is szájzáram volt. A doki semmit se mondott, varratszedés után már jobban ki tudtam nyitni és utána szépen kilazult. Nem marad úgy.
2019. jan. 22. 20:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is arra gyanakszom hogy tornáztatással is helyrejön. Persze ha még egy hét múlva sem nyílik rendesen, akkor elmegyek vele valahova, de a feszegetéstől idegenkedem.
2019. jan. 22. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!