Mennyibe kerül a fogkő eltávolítás? Fogakként van?
Figyelt kérdés
15 vagyok,és már látom idejét ennek.
Még nem hívtam a dokimat,mindennel lehet hozzá menni de nem tudom ilyen dolgot egyáltalán vállal-e (vagy csak ha már olyan súlyos az eset.stb)! Gyerek orvos,vagy ilyet csak a magánrendelő csinál?
Ott mennyibe kerül?
Gondolom a körzetemhez kirendelt gyermekfogorvos ingyen csinálja (ha csinálja?!).
Válaszokat előre is köszönöm!
2015. márc. 26. 13:43
1/4 anonim válasza:
Nem mindegyik körzeti ingyenes, jöhetnek a lepontozások, de nálunk is fizetni kell majdnem mindenért. Viszont az iskolai fogorvos teljesen ingyenes.
2/4 anonim válasza:
Magánban 8-15ezer között és nem foganként van hanem az összesre vonatkozik.
3/4 anonim válasza:
Nálunk fogorvos pénzért csinálja, szájhigiénián ingyenes, időpontot kell kérni.
4/4 anonim válasza:
Nálunk ha nem magánrendelésre mész a fogkő leszedés félévente ingyenes. De ha félévet nem várom ki, akkor fizetni kell. Gyerekfogászatnak is kell lennie, szerintem arra is ilyesmi vonatkozhat. De telefonon szerintem adnak információt erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!