Alkohol fogyasztás után fájhatnak az izmazim? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap este egy hazibuliba voltam, reggel 4ig tartott a buli, ez idő alatt elég sok alkohol fogyott, ugráltunk, táncoltunk, énekeltünk. Ma pedig arra ébredtem, hogy izomlázhoz hasonlóan fájnak az izmaim, legjobban a karom és a hasizmaim fájnak. Lehetséges az alkoholtól? Vagy ennek nincs köze hozzá? Soha még ilyen nem történt. (amúgy nem fordul elő ilyen gyakran, ritkán iszom és akkor se sokat)2020. dec. 7. 01:02
1/3 Angel3000 válasza:
Szia! Az alkoholfogyasztás a test belsejèben zajló folyamatokra is hatással van, pl. Izomzatodra is hat. Az alkohol pusztitó ereje a testèpitôknèl a legnagyobb aggódalom, mert nagyban befolyásolja az izomfejlôdèst. Az alkohol izomgyengesèget is okozhat!
2/3 Tabbouleh válasza:
"ugráltunk, táncoltunk, énekeltünk"
Sima izomlázad van, ne parázz.
Amúgy kicsit off, de ilyenkor azért nem kéne bulizni
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A második válaszolónak: összesen 6an voltunk, az szerintem belefér.
2020. dec. 7. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!