Esetleg más nem tapasztalt olyat a covid után, hogy terhelés alatt szúr a mellkasa?
Te minden vagy, csak gondolkodó ember nem, fiam. Nézz már kicsit tükörbe, csak hogy ezen kérdés alatt mennyi sületlenséget hordtál össze. A másik válaszoló is megunta hogy reagáljon a hülyeségeidre, mivel nincs értelme.
Egyébként kezdésnek az is jó volna, ha megtanulnál rendesen fogalmazni, normálisan felépített mondatokkal
Egy kis aluliskolázott hülyegyerek vagy, aki unatkozik a digitális oktatás mellett.
Köszi az én életemmel minden rendben van, nincs szeretethiányom :D
#56: Én nem szeretem az érzelmi síkot az interneten ismeretlenekkel, akikkel nincs személyes kapocs. Az internetes beszélgetés a racionalitás terepe kellene legyen.
De ha már idekevered a szeretetet, nem gondolod, hogy neked van restanciád? Kórházi dolgozók millióit, kutatók százezreit tartod egy nagy összeesküvés pénzen megvett résztvevőinek. Utóbbiak szerinted hazudnak a járványadatokkal, a kísérleti eredményekkel, a világot bezárva tartják, pénzért. Előbbiek szerinted a kórházban pénzért lélegeztetőre tesznek embereket. Tudod te, milyen durva beavatkozás az? Egy csövet dugnak le az előttük fekvő, eszméletlen ember torkán. Tényleg az lenne a világ iránt szeretet, hogy azt feltételezed, emberek tömegei ezt pénzért megteszik?
Az lenne a szeretet, hogy a világ bajban van, és te nem azt feltételezed, hogy ezt a csapást a természet mérte ránk, hanem emberi gonoszságot sejtesz mögötte (hogy nincs is baj, csak hazudnak, be akarnak oltani minket valami ártalmassal)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!