Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Azonnal terhelhető fogimplantá...

Nela1980 kérdése:

Azonnal terhelhető fogimplantátumról vélemények? Érdekelne a véleménye, tapasztalata azoknak az embereknek, akiknek azonnal terhelhető fogimplantátumuk van. Mennyire fáj utána, nehéz megszokni, stb. Sajna nekem oktoberbe csinálják, és nagyon félek.

Figyelt kérdés

2018. szept. 15. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Èn is fogimplantátum beültetès előtt állok. Kérlek oszd meg velünk a tapasztalataidat.
2018. dec. 26. 22:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap csinalták. Nagyon féltem, de nem kellett volna. Annyira erős az érzéstelenítő hatása, hogy abszolút semmit nem érzel az egészből. A művelet után adnak antibiozikumot illetve én ettem a biztonsag kedvéért egy cataflamot. Éjszakára kicsit elkezdett fájni, de 24 órája csak 2x kellett fájd.csill.-t bevennem, illetve éjszaka alatt egy kicsit fel is dagadt az arcom, hiába jegelem nem igazán akar lejjebb menni. Fájdalom viszont szerencsére nálam nincs. Tehát így 1 nappal a műtét után azt mondom, hpgy nem is volt olyan szörnyű mint amilyennek hangzik. Szerintem egy gyökérkezelés fájdalmasabb.
2019. febr. 2. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!