Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért vérezhetek megint?...

Miért vérezhetek megint? Lehet hogy megsérültem az orvosi vizsgálat alatt? Vagy a munkahelyen tapasztalt terhelés miatt?

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja volt a munkahelyemen orvosi vizsgálat, ahova jelentkeztem rákszűrésre. Az orvos kedves volt de durva és nagyon kellemetlen volt a vizsgálat. Még aznap elkezdtem vérezni de nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget neki mert egy hét múlva amúgy is megjött volna.A vérzés brutális erősségű volt(évek óta nem volt ilyen).most megint elkezdtem vérezni pedig van még két hét legalább a következőig. Viszont ez a hét a munkahelyem kifejezetten megterhelő volt mind lelkileg mind fizikailag(többen dolgozunk egy csapatban és a héten a csapat nagy része rám tolta a munkát hogy ők élvezhessék a karácsonyi hangulatot. Persze ha nem csináltam meg még épp valamit egyből jött H mindenkinek dolgozni kell)emiatt feszült,ideges és kimerült vagyok ami sajnos itthon is észrevehető akármennyire titkolnám
2020. dec. 14. 09:46
 1/2 Angel3000 ***** válasza:
Szia! A stress vàllthatta ki, hogy koràbban jôtt meg a menstruàciòd,- na meg a durva vizsgàlat is ràtett egy „lapàttal“. Pròbàlj meg nagyobb dozisù C vitamint szedni naponta. Esténként Citrômfû tea ellazit és erösiti az idegeidet is. Minden jòt!
2020. dec. 14. 10:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni
2020. dec. 15. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!