Esetleg más nem tapasztalt olyat a covid után, hogy terhelés alatt szúr a mellkasa?
#2 ja, meg csináltasson koporsót.
(*visszatérne)
Kérdésre: a covid után lehetnek szívproblémák, például kialakulhat szívizomgyulladás. Érdemes kardiológushoz elmenni. Vagy ha rendszeresen edzettél, akkor a covid után hagyj ki kb. 3 hónapot. Nyilván ez nem jó annak, aki rendszeres edzéshez volt szokva, de a túlerőltetésnek nagyon csúnya vége lehet.
Kezdetben a covid főként légzőrendszeri betegségként volt ismert, mert a legtöbb embert úgy ölte meg, hogy nagyon súlyos tüdőgyulladást okozott. Aztán kiderült, hogy az emésztőrendszert is képes nagyon durván megtámadni, a keringési rendszert (szív). Az újabb kutatásokból úgy tűnik, hogy az idegrendszerre (agy) is rámehet, a gyerekeknél jöhet a covid után Kawasaki-szindróma, stb. Mára már komplex betegségként tartják számon, ami több szervedet is megtámadhatja. Ez a vírus egy nagyon sunyi kis dög, tucatféleképp tud nagyon komoly problémákat okozni.
#4: Ez szamárság. Akinél a PCR pozitív, az covidos. Ez nem jelenti azt, hogy súlyosan meg fog betegedni, de a kórokozó ott van benne (az is lehet, hogy teljesen tünetmentes lesz). Gődény valahogy elhintette, hogy ő "bármikor képes pozitív PCR-t produkálni", de ezt persze soha nem bizonyította. Ami a maszkot illeti: rengeteg maszkos konteó van. Valahogy a laborvizsgálatok eddig még egyet se igazoltak vissza, gondolom, azt se fogják, amit éppen a napokban hallottál a hírekben.
1x megpróbálom, bár érzem, hogy veszett ügy...
"PCR test feltalálója mondja,ha valaki ügyesen használja,bárkiben bármi kimutatható"
Nem, nem mondja, csak a "tisztánlátó orvosok" kiforgatják a szavait. [link]
"Média mikor bizonyitotta neked,hogy nem képes bármikor pozitiv eredményre?"
A PCR teszteket orvosok végzik, nem a média. Az orvosok szerint 95%-os pontosságú. Én megbízom a tudományban és az orvostársadalomban.
"Honnan tudjuk eddig nem volt bennünk valami sars vírus?"
Irreleváns a kérdés, nem is tudom, hogy jön ide. Ez egy más vírus, nem a régi SARS.
"Covidot persze elhiszed mégse láttad izolálva"
Ezen logika mentén tehát semmilyen betegség nem létezik, igaz? :D legalábbis kötve hiszem, hogy bármilyen kórokozót láttál már szabad szemmel izolálva. Egyébként beírod a google-ba, hogy "covid-19 isolated" és ott lesznek róla a tudományos cikkek.
"Média nem arról híres,hogy igazat mond ha te ezt még nem tudtad nincs miről beszélni"
Mutatsz nekem egy cikket, ahol hazudik a mainstream média a vírusról? Konkrét bizonyítékokat felmutatva, hogy hazudik. A hited nem érdekel.
"Maszkról meg én tapasztalom nehéz benne lélegezni ennél több bizonyiték nem is kell nekem,hogy nem egészséges"
Egy csomó videó van arról, hogy orvosok akár 6 maszkot is felvesznek, közben folyamatosan mérik a véroxigén szintjüket, ami semennyit nem csökken.
"A szálak csak ráadás lenne,nem tudom igaz-e de láttam már több videót is ahol mikroszkóp alatt láthatóak ezek"
"a maszkon ezek a kisméretű vírusok simán átmennek akkor meg minek horadni?"
A vírusok nem maguktól repdesnek ide-oda, hanem valamilyen közvetítő anyagon (nyál, a nedves lehelleted). Ezeket a részekcskéket pedig felfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!