Mi a hozzáállásod a koronavírussal kapcsolatban?
Addig verném azt a vágott szemű kici kínait, aki mérgezett denevért evett..
...
16-os
Igen vagy a fordítottja, beleállhatsz emberekbe, hogy veszélyeztetik a többit. Nem tudom itt mondtam-e vagy egy másik kérdésnél, de az egyetemi tanáromnak feltűnt, hogy nem a szokott háttérrel vagyok (március). Kérdezte miért, mire én hogy nem otthon vagyok, hanem a rokonaimnál. És a tanár kikelt magából, hogy én embereket ölök meg a felelőtlenségemmel meg a rokonaimnak is ennyi esze van. Nem várta meg a háttérsztorit, az unokatestvérem 6 éves és a mindkét szülője 12 órában dolgozik, én vigyáztam rá még nyáron is. Eddig volt suli és napközi, ugye akkor nem. És most elnézést, de milyen jogon gyikosoz ő le engem? Mikor semmi köze hozzá? És hány ilyen volt még, aki akkora víruslovag, hogy aszkéta életmódot él (mert megteheti) és elvárja másoktól is. Kaptam már azért is, hogy hazajárok időről időre és tömegközlekedek, megint megölök embereket. Bezzeg aki mondta, az már nem tömegközlekedett fél éve. Hát köszi de kocsim, jogsim nincs és haza kell mennem néha napján mert a szüleimnek is kell segítenem és nincs mindig pénzem egyetemistaként egy normális ebédre.
Szóval igen, az éremnek két oldala van.
Én mondok egy merészet!
Mindenkinek elege van a korlátozásokból.
Szüntessenek meg minden korlátozást azonnal, minden szigorító intézkedést is, a maszkviselést is, stb. Igen, ezzel szabad teret adnánk a vírusnak, de legalább gyorsan túl lenne rajta az ország. Sokkal több a korlátozó intézkedések áldozata, mint a koronavírusé! Ezt senki nem nézi. Hányan lettek munkanélküliek? Sokan. Hányan kerültek az utcra? Sokan. Hányan haltak meg csak az miatt, mert más betegségük volt (mint a hülye COVID) és a hülye COVID miatt nem kaptak időben orvosi ellátást? Sokan.
Rengetegen.
Ha tippelnem kellene, a koronavírus okozta pánik és korlátozások miatt 10X több a károsult, mint a COVID miatt.
Igen, ha szabad teret adnánk a vírusnak, biztosan sok idős meghalna, töb lenne az áldozat, de még így is sokkal kevesebb, mint a korlátozó intézkedések végett és az miatt, mert a COVID miatt sokan nem kapnak egyéb betegségükre, panaszukra orvosi ellátást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!