Mi a hozzáállásod a koronavírussal kapcsolatban?
Nem oltom be magam.
A korlátozásokat meg oldják fel, semmi értelme. Így is úgy is sok a megbetegedés, akkor miért van?
Tudomany parti vagyok, es mivel gyogyszeriparban dolgozol, egeszsegugyis, igy tudom mi zajlik itt. Elso nap regisztraltam, es orulok hogy sokan nem, mert igy hamarabb kapok en oltast, a tobbi ember meg nem erdekel.
Kezet mosok, fertotlenitel, maszkot hordok, tavolsagot tartok.
Orban Viktor nem erdekel, a tenyeknek hiszek, nem a politikusoknak.
Még nem döntöttem el hogy beoltatom-e magam, van betegségem ami a covid szempontjából nem lényeg (nem vagyok veszélyeztetett), de az oltás miatt izgulok. (a gyermekkori oltásoknál még nem volt ez a betegség). Meg akarom várni, hogy erről legyen infó.
Korlátozások: Ezeket soknak gondolom, ekkora cirkusz nem kellett volna emiatt a betegség miatt. Viszont azért valami indokolt mégis.
Ha rajtam múlna, a veszélyeztetettekre koncentrálnék. Pl. Napok, mikor kizárólag ők mehetnek étterembe stb. Külön helyijáratos buszok, ahova csak ők szállhatnak fel, vásárlási sáv.
Ilyesmi. Szerintem több értelme lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!