Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ti, akik voltatok már koronaví...

Ti, akik voltatok már koronavírusosak, hány nap alatt épültetek fel?

Figyelt kérdés

Most egy hete, hogy beteg vagyok. Tüneteim: száraz köhögés, nátha, fejfájás, hányinger, gyengeség, szaglás és ízlelés elvesztése.

Érdekelne a ti tapasztalatotok, hogyan vészeltétek át ezt az idöszakot, meddig voltatok betegek, illetve mivel kezeltétek az egyes szimptómákat. Köszi elöre is.

2021. febr. 23. 00:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

"Enyhén közepes" tüneteim voltak. 38.2-ig ment fel "csak" a lázam, legtöbb esetben hőemelkedésem volt, ami olyan négy napig tartott. Köhögtem, de nem kizárólag száraz jelleggel, volt váladék is. A szaglásomat és ízérzékemet nagyjából az ötödik napon veszítettem el, amikor már inkább csak enyhébb panaszok jelentkeztek. Egy hét után szinte teljesen jól voltam a köhögést leszámítva, illetve/viszont az említett két érzékemet csak kb. (maximum) másfél hónap elteltével kaptam vissza. Mint írtam, a köhögés is viszonylag sokáig (néhány hétig) megmaradt, de már nem társult hozzá levertség és láz/hőemelkedés.

A szüleim torokkaparással, illetve enyhébb fokú gyengeséggel megúszták az egészet.

2021. márc. 2. 13:57
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

3 nap amiből volt egy 2 napos folyamatos migrénem.

Se hőemelkedés se más tünet, abban sem vagyok biztos, Kovid volt, de egy rakás ismerősöm/kollégám állítólag kovidos lett a tavalyi évben, mert nem jöttek dolgozni, aztán meg panaszkodtak nagyokat hogy majd meghaltak...

Én ezt nem tehettem meg (meg nem is akartam).

Amit megfigyeltem magamon, hogy jobban esik vidéken lenni, mint a fővárosban, valahogy jobb a levegő!

A városban van valami megmagyarázhatatlan mikropor ami állandóan jelen van a levegőben még ígyis, hogy alig van forgalom meg kevesebben tüzelnek fával.

De az országot járva esztergomban is megfigyeltem ezt a "nehézlevegő" jelenséget.

Az őszintét megmondva 12 éve nem voltam lázas, sem hőemelkedésem nem volt, és egy aspirinnél vagy saridonnál komolyabb gyógyszert nem kellett bevennem.

42 éves vagyok, különösebben már nem sportolok, csak az átlagos napi aktivitások napi, kétnapi torna.

2021. márc. 2. 14:28
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén megmondtam. Jó az immunrenszerem. Csak rekedt voltam. A nehéz légzés megmaradt. Erre lenullàznak. Nem gyűjtöttem a pontokat sosem. De nem hisznek nekem. Fàj.
2021. márc. 2. 14:43
 24/29 anonim ***** válasza:
76%
Miért kaptam 0-pontot. Mondjuk ez rólatok mond undorító véleményt. Le se szarjàtok. Az új nemzedék.
2021. márc. 2. 14:51
 25/29 anonim ***** válasza:
46%

"Nem tudtam szopni ez a legnagyobb baj..."

Whoa..

Wow..

Why?

WTF??

2021. márc. 2. 15:07
 26/29 anonim ***** válasza:
Mert 3x leírtam. Az nem úgy volt. Köszönöm. Felalasztom magam.
2021. márc. 2. 15:11
 27/29 anonim ***** válasza:

Sto ETA?

Why?

Wharum?

Perqué?

2021. márc. 2. 15:21
 28/29 anonim ***** válasza:
Itt meg mi a franc történt? Hogy jön ide Kásler?
2021. márc. 2. 15:31
 29/29 A kérdező kommentje:
Na sziasztok! Jelentem, túl vagyok a kovidon. Az a két hét kellett, hogy kilábaljak belöle. A szaglás és az ízlelés is vissza jött, ami sajnos megmaradt az a köhögés. Sajnos azzal nem tudok mit kezdeni. Bár az orvos írt fel gyógyszert, nem is egyet de a hatását csak nagyon kis mértékben éreztem. Remélem azért a közeljövöben a köhögést is magam mögött tudhatom. Köszönöm a válaszaitokat, aki pedig netán idetéved kommenteket olvasni és tanács, tapasztalat után nézni,annak pedig jobbulást!
2021. márc. 12. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!