Koronavírusos voltam, de két hete meggyógyultam és elkezdtem edzeni úgy, ahogy nyáron, viszont nem voltam fokozatos és ráedzettem a ráedzésre. Most megint fázom, megint ráz a hideg szerintetek visszajött a vírus? 27f
Most tényleg aggódom mert olyan izomlázam van, a karomban a vállamban és a mellkasomban, hogy az valami iszonyat. Tudom hogy hülyeség volt, de nyáron Hat napot is végig tudtam edzeni egy héten, abbahagytam késő össze el és maradt a kardió, de most újra akartam kezdeni a súlyzózást hogy visszahozzam a formám.
Félek
Nem tudom, hogy van e sportorvosod, de az enyém azt mondta, hogy covid19 pozitivitas után minimum 6 hetet pihenjek, sőt ha tuneteim voltak, akkor 2 hónapot várjak és ne sportoljak, utána szivuh és ekg készüljön - bár ez nem történt meg, mert kb nem lehet eljutni sehová. Saját felelősségre elkezdtem 2 hónap után, szép fokozatos terheléssel.
De amúgy szerintem inkább gyógyulj ki belőle, várd meg a 2 hónapot. Nem tudom, hogy milyen szinten edzel, de könnyen visszaszerezheto a forma.
Szerintem egyszerű túledzés lehetett,egyszer kétszer én is belefutottam, pont egy ilyen heti 6 napos őrület után ,ugyanezek a tünetek,hidegrázás kis lázzal,gyengeség,fejfájás ...
1-2 nap alatt elmúlik ,csak sok folyadékot kell inni és pihenni .
Tuledzes egyszeruen. Pihenj par napot.
Az edzes fontos resze a pihenes!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!