Ráz a hideg lehet koronavírusom van?
Sziasztok!
Nemrég náthás voltam és azóta köhögök még szakadozik fel lázam nem volt most sincs lázam és meghallgatták tüdőm tiszta, fül orr gégészhez is elmentem és ott is megnézték fülem orrom gégém minden oké de ma fáradtabb vagyok és fázok mivan ha koronavírus? Alapból rettegek miatta és egyre jobban félek ..hipochonder és pánikbeteg is vagyok halálfélelemmel
Voltál Kínában???
Amúgy örülj neki, ha tényleg koronavírus, híres leszel: te leszel az első koronavírusos az országban :)
"én félek lehet elmegyek pszichológushoz"
Folyamatosan nézd a testhőmérsékleted, egyél sok gyümölcsöt...ha nem javul akkor 2 nap múlva azért menj el újra orvoshoz hogy megnyugodj
Két napja jelentették be, hogy hivatalosan is influenzajárvány van Magyarországon. Ha nem jártál Kínában, és nem is találkoztál közvetlenül kínaival, akkor elég csekély az esélye, hogy koronavírust kaptad el.
Szimpla megfázásról van szó esetedben, nyugodj meg. Ha nem múlnak a tünetek, akkor mindenképp menj orvoshoz.
"én félek lehet elmegyek pszichológushoz"
Hogy aztán is pszichológus is beteg legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!