Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ti, akik voltatok már koronaví...

Ti, akik voltatok már koronavírusosak, hány nap alatt épültetek fel?

Figyelt kérdés

Most egy hete, hogy beteg vagyok. Tüneteim: száraz köhögés, nátha, fejfájás, hányinger, gyengeség, szaglás és ízlelés elvesztése.

Érdekelne a ti tapasztalatotok, hogyan vészeltétek át ezt az idöszakot, meddig voltatok betegek, illetve mivel kezeltétek az egyes szimptómákat. Köszi elöre is.

2021. febr. 23. 00:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

7-es!

Én sem hallottam róla, de nem kell nagy dologra gondolni. Egy kis orvosi rendelő volt a helyszín.

2021. febr. 23. 10:22
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Enyhe,- közepes tünetekkel (értsd: semmi láz, de borzasztó, állandó, ingerlő köhögés, nagyfokú fáradtság érzés, izomfájdalom, ízületi fájdalom, a végén depresszió) majdnem 3 hónap(!) volt, mire normálisan tudtam levegőt venni. Kb 7-8 hónap múlva múlt el teljesen a köhögés. Azóta 1-2 napra hullámzóan visszatér vagy borzalmas fizikai fáradtság érzés (csinálom a dolgom, de leginkább ülve maradnék), vagy álmosság (ilyenkor nincs fizikai fáradtság, csak állva elalszom a 10. kávé után is) Az ízületeim azóta csikorognak.

Senkinek nem kívánom!

Nem kerültem kórházba, de nagyon nehéz volt elviselni ezt a "soha nem lesz már vége" betegséget.

2021. febr. 23. 22:24
 13/29 anonim válasza:
100%

Nekem lázzal, és erős fejfájással kezdődőt, illetve egy nagyon minimálisan ,de rosszabbul éreztem az ízeket, és szagokat, és fájtak a végtagjaim is!

Én 2-3 nap alatt teljesen rendbe jöttem, amikor volt az első tesztem akkor már semmi tünetem sem volt.

2021. febr. 23. 23:08
 14/29 A kérdező kommentje:
Sajnos, a kommentjeitekböl is látszik hogy teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikorra, milyen idön belül gyógyul meg az ember. A mai napom is ugyanolyan rossz volt és kellemetlen mint a tegnapi.
2021. febr. 24. 01:10
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Így van, sajnos nincs két egyforma eset.
2021. febr. 24. 01:12
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
2 hét, +2 hét gyengeség. Orrfolyással kezdődött, a második nap enyhe köhögés. A harmadik nap már szinte semmi tünet, csak a gyenge köhögés, de a negyedik nap olyan gyenge lettem, hogy fel sem tudtam kelni. A következő két napban, ha valaki megkérdezte mik a tüneteim, nem tudtam válaszolni,mert amíg ágyban feküdtem teljesen jól voltam, de amint felkeltem, úgy éreztem összeesek, olyan gyenge voltam. Nagyon lassan jobban lettem és 2 hét után visszatértem munkahelyemre, de további 2 hétig kb semmi fizikai munkát nem tudtam végezni, csak a gép előtt ültem.
2021. febr. 24. 13:54
 17/29 anonim ***** válasza:
40%

2019 karácsony körül az egész családon végigsöpört egy koronavírushoz -tüneteiben- hasonló betegség.

Nekem 1-2 nap kellett a felépülés, édesanyámnak, nagynénéimnek kicsit több, a gyerekek egy hétig voltak betegek, nagyim meg két hétig szenvedett miatta. Rajta minden betegség kifog, gyenge az immunrendszere sajnos.

2021. febr. 24. 15:49
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
2020 januárjában lettem rettentően gyenge és fáradékony, épp, hogy wc-re ki tudtam menni. Gondoltam durva megfázás, esetleg influenza, de nem jöttek az ismert tünetek, csak az a borzasztó, semmihez sem hasonlító fáradékonyság és aluszékonyság. A doki tudhatott valamit, mert olyan antibiotikumot írt fel, ami a tüdőgyulladás megelőzésére adnak. Csodáltam is akkor ezt. Az egész családon átment, ők se tapasztalták korábban. Szaglásom az allergia miatt nekem alapból nuku, illetve asztmás is vagyok. Azt olvastam, hogy az asztma elleni gyógyszerek nyújtanak némi segítséget nekünk, ezért sincs sok asztmás áldozat. Szerintem rajtunk átmehetett akkor, de nagyon sokáig borzasztó gyenge voltam és csak feküdtem. Aztán pár napig jobb volt, utána megint hirtelen a gyengeség... Nagyon sokáig váltogatták ezek a fázisok egymást.
2021. febr. 24. 17:00
 19/29 anonim válasza:
100%
Nekem 2 hete minimális torokfájással indult és köhögéssel indult. Aztán másnapra hirtelen iszonyat nagy gyengeség tört rám, a fájdalomtól sírni tudtam volna, szinte felkelni sem bírtam. Ez 2 napig tartott, utána átváltott szörnyű hátfájásra, ami 1-2 nap alatt végig ment rajtam. Ja és amikor megjelent a gyengeség, elment a szaglásom, ami azóta sem jött vissza.. de minden tunetem elmúlt kb 4-5 nap alatt, aztán most várom a hétvégét, hogy leteljen a 10 nap.
2021. febr. 24. 20:16
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak hasmenésem volt,semmi más tünetem. 2-3 napig tartott. Próbáltam sokat inni, nehogy kiszáradjak. Más nem volt, furcsa hogy ennyire különbözőn jön ki embereken.
2021. febr. 25. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!