Létezik a koronavírus szerintetek ?
Igen van. Anyum egyik ismerőse el is kapta akit elég jól ismer.
De nem ez a durva, a szüleim volt főnöke aki egy jó sportos ember, semmi egészségügyi gondja nem volt, és nem rég tudtuk meg hogy meghalt koronában, Nyitrán volt lélegeztetőn. Még mindig azt gondolod hogy nincs?
Kedves Kérdező,
Semmi tüneted nem volt, mégis pozitív volt az eredményed, igaz?
Ha nem akarod, ne hidd el, amikor a TV-ben azt hallod, van aki tünetmentesen vészeli át a vírust, de akkor legalább gondold át Te magad.
Minden emberi szervezet más, van erősebb immunrendszer meg van kevésbé erős. Minden "megfázás" ugyan olyan? Minden egyéb betegség ugyan olyan? Szerintem nem. Lehet, hogy két ember ugyan azzal a baktériummal fertőződik meg megfázás címszó alatt, mégis az egyiken csak átmegy, észre sem veszi, a másik két hét táppénzre kényszerül. Ilyen ez. :)
A vírus tehát létezik, a kifogásolható dolgok inkább maguk az intézkedések, és bár én sem értek egyet némelyikkel, őszintén szólva halvány gőzöm sincs, hogyan kezelnék egy világjárványt, szóval amíg nincs annyi tudásom és olyan pozícióm a társadalomban, hogy másképp csináljam, nem keltem a feszültséget a közösségekben. :D
Nekem is van/volt COVID-os ismerősöm, dolgozik rokonom az egészségügyben, tudnék mesélni, de mindenki a saját tapasztalataiból szűrje le a következtetéseket, abban legalább biztosan hihet.
Letezik.
Azt kerem a tagadasod miatt, hogy ha megis beteg leszel, es lelegesztetogep kene, tagadd meg kerlek, jusson annak akinek jar.
Koszonjuk :)
Persze és a világmanipuláció része az is, hogy emberek ezreit dugják be a kórházba, zsúfolják össze őket és minden perc köhögésért adnak nekik 1000 Ft-ot, vagy annak megfelelő összeget, és így készülnek a COVID féle videók a kórházakban, sőt... az olasz katonai konvoj is csak üresen furikázott az éjszaka közepén azért, hogy elhitessék, mennyi a halott.
Sok megválaszolatlan kérdés van a vírus kapcsán, de ennyi erővel megkérdeőjelezhetnéd a levegőt is. Az is csak világmanipuláció, hogy azt hidd, lélegzel, közben meg igazából nem is. :D
Felforgatni a gazdaságot? Ezzel? Inkább leamortizálja, nem felforgatja. Kinek és miért lenne mindez érdeke?
19-es és a többiek, figyeljétek csak ezt itt:
Valóban sok megválaszolatlan kérdés van a vírus kapcsán, a legfontosabb ezek közül az, hogy kimutatták-e, vagyis létezik-e egyáltalán. Erre a kérdésre ad választ a fenti cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!