Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vannak még mindig olyanok,...

Vannak még mindig olyanok, akik szerint nem is létezik a koronavírus? Ismertek ilyet?

Figyelt kérdés

2020. nov. 22. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Laposföld hívök is vannak.
2020. nov. 22. 11:57
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Sajnos a legjobb barátnőm ilyen.
2020. nov. 22. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak.
2020. nov. 22. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Mindenki tudja hogy van koronavírus. Vannak olyanok akik szerint jóval veszélytelenebb a covid mint ahogyan beállítják? Igen, nagyon sokan vannak.
2020. nov. 22. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:
23%
nem létezik, csak az 5G mellékhatásai. (irónia)
2020. nov. 22. 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Személyesen nem ismerek ilyen elmebeteget de itt az oldalon több is van belőlük.
2020. nov. 22. 13:08
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Én nem abban hiszek, hogy nem létezik a vírus, mivel valószínűleg rajtam is átment a jellemző tünetek alapján. Én abban nem hiszek, hogy ezt a mérhetetlen félelmet és hisztit kell mögé tenni, és mindent le kell zárni miatta.
2020. nov. 22. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
7. Sajnos hiába megy át több ezer emberen enyhe tünetekkel. Több mint 7000 ember kórhában van és azért kell "ezt a hisztit csinálni" szavaddal élve mert véges a kórházi ágyak száma és az ellátószemélyzet. Nem lehet eljutni odáig, hogy valaki nem kap ellátást merz mát nem jut neki hely. Aki ezt nem tudja megérteni azzal komoly mentális probléma van.
2020. nov. 22. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!