Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van olyan teszt ami kimutatja...

Van olyan teszt ami kimutatja ha átestél covid19 fertőzésen? Tehát már nem vagy fertőzött. Hanem a múltban történt akár 1 évvel ezelőtt? Igen tudom akkor nem is volt még covid19. De mi van ha igen csak nem ismerték még.

Figyelt kérdés

2020. szept. 4. 23:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%

Mondok valamit neked, meg indokolni nem fogom, meg úgyse hiszi el senki.

De az egész családtagom keresztül ment, amikor még nem volt köztudatba ez a vírus. Tünetek ugyanazok voltak, az antibiotikum semmit nem használt, az algopirin viszon igen.

Tüneteim: Magas láz, erős migrén, izomfájdalom, a szemeim cikáztak. Tűz forró voltam, köhögtem. Mindez tavaly Novemberbe volt, mégegyszer ismétlem; Akkor még a járványról nem szólt a média!

Mindegyik családtagomnak ezek voltak a tünetei. Ugyanez volt nekem. Van egy gyanúnk, hogy mi már korábban átestünk rajta, csak nem tudtunk róla. Utólag bele gondolva, erős a gyanú hogy elkaptuk! A környezetembe ma beszéltünk egy nővel a posta előtt, ő is ugyanerről számolt be, ugyanazok voltak a tünetei mint nekünk. Elgondolkodtató, kiváncsi lennék már így utólag, hogy az volt -e, vagy sima ifluenza....

2020. szept. 4. 23:19
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk is december táján rohadt beteg volt mindenki. Szerintem is ez volt és engem is érdekelne a teszt
2020. szept. 4. 23:44
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Csatlakozom az elsőhöz. Novemberbe az egész család, rokonok elkaptak valami iszonyat dolgot.
2020. szept. 4. 23:54
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Tavaly decemberben a férjem is áteshetett ezen. Dettó ugyanezekkel a tünetekkel kínlódott, kapta az antibiotikumot, de egész nap aludt, nem javult a gyógyszertől, pedig egymás után 2 félét is felírt neki a háziorvos. Nekem semmi bajom nem volt még csak egy köhintés sem.

Erős a gyanúm rá, hogy ő akkor szenvedte meg ezt a "cirkuszt". Amúgy érdekelne, hogy miért állt mindhárom válasz 0 %-on?

Ez a teszt engem is érdekelne.

2020. szept. 5. 06:55
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is volt egy ilyen betegségem februárban, sosem voltam előtte ennyire beteg és ilyen hosszú ideig lázas.

Ami a leggázabb, hogy azóta is gyakori nehézlégzésem van, nálam ez maradt :/

Tudtommal a tapasztalatok szerint pár hónap elteltével már kimutathatatlan, hogy átestél-e rajta.

2020. szept. 5. 07:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Engem is emiatt érdekelne bár nem voltak ilyen heves tüneteim. Csak most olvasom a válaszokat, nem nekem köszönhető a 0%.
2020. szept. 5. 07:42
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Ha több hónap eltelt, akkor felesleges tesztet csináltatni szerintem.

Illetve mivel bizonyított, hogy újra elkapható, így gyakorlati haszna sem igazán van.

2020. szept. 5. 07:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen csak kíváncsiságból érdekelne mert a betegség óta valahogy nem tért vissza az életerőm. Folyton fáradt vagyok szédelgek. Azt hallottam ha újra elkapod már gyengébbek a tünetek. Nem tudom igaz e
2020. szept. 5. 07:52
 9/12 anonim ***** válasza:

"Azt hallottam ha újra elkapod már gyengébbek a tünetek."

Erről még nincsenek megbízható adatok, de logikusnak tartom, mert a szervezet már ismeri azért, "emlékszik" rá.

Persze tipp, vannak olyan betegségek, amikre ez egyszerűen nem igaz.

2020. szept. 5. 08:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Már annyira elegem van a sok össze vissza híresztelésből. Nem értem miért nem lehet megmondani az igazat, már amit tudnak.
2020. szept. 5. 09:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!