Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 5-6 napja nem érzek szagokat,...

5-6 napja nem érzek szagokat, ízeket, nem tudom, hogy codiv vagy influenza, de lehet ez még attól, hogy sokszor dugul mèg az orrom, és gyulladtak az orrnyàlkahártyàk?

Figyelt kérdés

Kezdek nagyon félni, hogy nem fog vissza jönni..:( Nekem maximum ilyen 1-2 napra ment el eddig a szaglàsom.

Egyèbkènt úgy is kezdődött az egész betegség, hogy kicsit elment, aztàn visszajött, majd beteg lettem, és teljesen elment. Minden nap szagolgatok mindent, az öblítőt van, hogy érzem 1-1 másodpercre. Tegnap előtt este az ízlelèsem is visszajött picit, de azóta semmi..:/

Előre is köszi!

ma 10:38
 1/1 A kérdező kommentje:
Egyèbkènt, még mindig ilyen nàthás-vagy égett szagot èrzek az orromban.. Ez lehet emiatt, hogy nem érzek szagokat?
ma 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!