Influenza után meddig tartott a köhögés? És milyen jellegű volt?
Mi ez a hülyeség? Két külön vírustörzs. Nem szűnt meg sajnos. Max mikor mindenki maszkot hordott meg otthon maradt elmaradt a járvány. De már jó pár éve nincs "ideje" a covidnak.
Ha nincs tapasztalatod a kérdésben akkor unalomból nem kell butaságokat idepötyögni.
Az influenza járványt megakadályozza a maszk, a covidot meg nem. Lol. Hordtál volna maszkot, nem lennél beteg. :D
Csak téged minősítenek a becsmérlő szavaid.
Ennyire ne unatkozzál már. Egyrészt nem csináltam tesztet mert tök mindegy hogy melyik. Masrészt képzeld ÉN hordtam maszkot de a sok beteg meg NEM!
8 éve nem voltam beteg, szóval nem hinném, hogy bennem van a hiba egy nagyvarosban élve. Nem mindenki él a 4 fal között eltartottkét és csak akkor dugja ki az orrát maszkban ha kedve tartja.
Nem csodalom, hogy nem értesz semmit.
De legalább oltásról lepattan a vírus.
Veled ellentétben azért tanultam 5 évig mikrobiológiát. Szóval rossz embernek magyarázol. :D
A virusok nem szoktak pattogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!