Vajon miért nem múlik a köhögésem?
Sziasztok!
Elkaptam egy masszív influenzát hurutos köhögéssel. Sebaj szedtem a vitaminokat, rengeteg teát ittam és volt még itthon köptető, hát szedtem. A váladék jött is ezerrel. Öt nappal később már sokkal jobban éreztem magam fizikailag és mentálisan. Visszamentem a dokihoz, alaposan meghallgatott, azt mondta nincs semmi letapadás, szépen veszem a levegőt. De a köhögés mégis megmaradt és köptem fel nyákot is. Nem irathattam ki magamat újra betegállományba, így mikor munkából hazaértem inhaláltam, nyákoldó teákat ittam és szedtem a köptetőt. 1 hétig köptem fel a nyákot, majd a felköhögött köpet színtelenné vált. Elhagytam a köptetőt de 24 órával később ha csak apró pontokban is, megint ott voltak a kis sárgás nyákok a köpetemben. Felkelés után, bármennyire is polcolom fel a párnámat, köhögőrohamok jönnek rám, ahogyan nevetés és hajolgatás után is. A köptetőt ittam sokáig, vagy mi a frász lehet? Az orvos egyszer már azt mondta semmi gond, akkor miért nem múlik a köhögésem? Hozzáteszem egyszer sem volt hőemelkedésem sem. Fizikailag erős vagyok, mentálisan koncentrált. De ez a rohadt köhögés. Kérlek segítsetek! Ha tudtok.
Ugyanez van / volt nálam is.
10 hét alatt múlt el a köhögés, de még mindig vissza-visszatér pl. szmogos környezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!