Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan kéne hatnia az ambroxol...

Hogyan kéne hatnia az ambroxolnak? (Betegtájékoztatót elolvastam, a tapasztalatokra lennék kíváncsi) Influenzás vagyok az első két nap délelőttönként még felszakadtak dolgok de mióta az abroxolt szedem semmi.

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy már nincs mi felszakadjon vagy nem jó gyógyszert választottam és másik kéne?

Kell néha köhögnöm meg kapar a légcsövem időnként de száraz a köhögésem. Nem sípolok meg kapok levegőt rendesen de ha köhögök még mindig olyan betegség "ízű" a levegő ami felszabadul. Nem teszik ez nekem.

Orvost csak hétfőn tudok talán megkérdezni addig nincs rendelés.

dec. 28. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha be is szedted, meg elég sok folyadékot is ittál, akkor valószínűleg már nincs mit felköhögnöd.

De a sérült nyálkahártya még két hétig köhögtethet.

dec. 28. 17:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen rengeteget ittam.

Köszönöm amit írtál ez megnyugtató. Azért még nem hagyom abba. Gondolom ártani nem fog?

dec. 28. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!