Ma megkaptam az első Pfizer oltásom. Nem érzem magam túl jó. Tudnátok tapasztalatokkal segíteni?
Figyelt kérdés
Az oltóponton közvetlen ahogy kijöttem elkezdtem szédülni, majdnem elájultam ( stresszes is voltam) de ami nagyon feltűnt, hogy a bal fülemre alig hallottam, a bal szememmel nem láttam teljesen tisztán (bal karba kaptam az oltást) ez mitől lehet?2021. nov. 22. 14:47
1/18 anonim válasza:
A löttytől lehet amit kaptál. Azt mondják majd elúlik. Ha rosszul vagy, akkor orvossal beszélj.
2/18 anonim válasza:
Simán lehet pszichés hatás..
Ennyire hamar tuti nem jön ki ilyen mellékhatás.
3/18 anonim válasza:
Sajnos bármi kijöhet. De ha már ott előfordult akkor miért nem mentél vissza és szóltál valakinek ott? Elvileg amúgy is van 15-20 perc várakozási idő a beadatás után, ha jól tudom.
4/18 anonim válasza:
2. Rosszabb lesz ne izgulj, engem hazavágott egy hétre a 2. Pfizer
5/18 anonim válasza:
Miért nem mentél vissza szólni? Én ma vettem fel a harmadik pfizert, egyiknél sem volt semmi rosszullét, észre sem vettem, még a karom sem fájt.
6/18 anonim válasza:
Múlt héten kedden kaptam harmadik Pfizert, szombaton már a helyét se éreztem...
Még hőemelkedésem sem volt.
7/18 anonim válasza:
Ha a kijövetel után 15 perccel meg minden elmúlt, akkor az egyértelműen pszichés volt.
8/18 Alex Fly válasza:
Most gyakorlatilag az immunrendszered a fertőzésszimulátorral gyakorol. Természetes, ha az ember ezt megérzi - hogy ki milyen mértékben, az egyénfüggő...
9/18 anonim válasza:
Nekem ismétlő oltásom volt pfizeres, oltástól számítva tíz nappal enyhe szívritmus zavarom volt.(tachykardiás állapottal mentem a korházba nyugalmi pozicióban is 110es pulzussal) azóta lejjebb ment, de ezután tuti elkerülöm az mrns fajtájú vakcinákat. Mondjuk ebbbe én is benne vagyok mert túlsúlyos vagyok, de az ember nem ilyen mellékhatásokra számítana... (Első két oltásom szputnyik volt semmi bajom nem volt tőlük úgyhogy nem az oltás ellen beszélek) 24/F
10/18 anonim válasza:
Én senkit se hallottam, hogy bármi baja lett volna az oltástól. Se orvostól akik oltanak, se ismerősi körben. Pedig nem 1-2 emberről van szó. Szerintem vagy kamu a kérdés vagy csak pszichésen beképzelted a dolgokat, de az is lehet, hogy a szél kifújta a füledet, nekem is volt már ilyen, aztán nem hallottam, meg tök rossz volt. Szédülés is lehet attól, mert ugyebár a fülhöz tartozik az egyensúlyérzék. Ilyen mellékhatása nincs az oltásnak. Ha lenne is mellékhatása az perceken belül tapasztalató és teljesen más tünetekben. Azért szoktak ott tartani, mert ha oltási reakció lép fel azonnal tudnak cselekedni pl adrenalin injekciót adni. Senki se halt bele még az oltásba. Fejezd be ezt a lejárató kampányt itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!