Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Influenza szerű megbetegedes...

Influenza szerű megbetegedes 4 napjánál tartok és ma már lement a lázam és kezdek jobban lenni kicsit. De most érzem azt, hogy mindjárt összecsukalanak a lábaim és egész nap szédelgek. Ez normális?

Figyelt kérdés
Eddig iszonyú rosszul voltam mégis több erő volt bennem a pár óra alvások ellenére, még a patikába is lementem valahogy. Ma meg olyan mintha egy hajón lennék pedig lement a lázam is és enyhülnek a taknyos tüneteim meg a köhögés is. Nagyon ijesztő érzés. Másnak is volt ilyen? Meddig fog ez tartani? Ha lesz végre rendelés az orvos biztos be fog hívni vizsgálatra. De így nem mernék utcára menni.

#gyengeség #remegés #erőtlenség #Szorogasrohamok #Influenza/Covid
tegnap 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt most.

Első nap délutánra lettem rosszul, felment a lázam 40 fokra.

Másnap ugyanez. Harmadnap már csak hőemelkedés volt talán. Torkom nem fájt, de nagyon erősen köhögtem de inkább szárazon.

Doki írt antibiot, 4. Napon kellett lemennem hozzá de annyira gyenge voltam, majdnem el se mertem indulni, szédültem, elfáradtam a semmitől. Végül még 3 nap antibiot írt. Fokozatosan lettem jobban.

Én is megijedtem hogy miért ez a visszaesés, mert se hőemelkedésem nem volt se semmi, csak a köhögés meg gyengeség, szédülés.

Már vasárnap óta jól vagyok, de mostmeg szúr egy pontban a mellkasom

tegnap 19:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi hogy leírtad.

Én már nem is nagyon köhögök pedig szedem a köptetőt.

A torom van még begyukladva eléggé meg a fejem fáj de már az utóbbi sokat enyhült

Remélem hétfőn végre lesz haziorvos.

tegnap 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!