Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Influenza szerű megbetegedes...

Influenza szerű megbetegedes 4 napjánál tartok és ma már lement a lázam és kezdek jobban lenni kicsit. De most érzem azt, hogy mindjárt összecsukalanak a lábaim és egész nap szédelgek. Ez normális?

Figyelt kérdés
Eddig iszonyú rosszul voltam mégis több erő volt bennem a pár óra alvások ellenére, még a patikába is lementem valahogy. Ma meg olyan mintha egy hajón lennék pedig lement a lázam is és enyhülnek a taknyos tüneteim meg a köhögés is. Nagyon ijesztő érzés. Másnak is volt ilyen? Meddig fog ez tartani? Ha lesz végre rendelés az orvos biztos be fog hívni vizsgálatra. De így nem mernék utcára menni.

#gyengeség #remegés #erőtlenség #Szorogasrohamok #Influenza/Covid
dec. 28. 17:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az A típusú tüdőgyulladást ki lehet sokszor hordani lábon. Mert nem mindig jár lázzal.

Nekem az volt. Clamidia pulmonale mutatott ki utólag a szerológiai vizsgálat.

Azt mondta az orvos előfordul, hogy ő sem veszi észre 1-2 esetben.

Elvileg most 95% hogy nincs. Nem adott antibiotikumot pedig nem bántam volna, de hát ő tudja. Arra sincs garancia hogy nem lyukad ki a tüdőm nincs mit csinálni egyelőre. Csak amit eddig is csináltam. Vettem egy újfajta köptetőt mert az abroxol úgy éreztem semmit nem ér. Hát ennyi.

dec. 30. 14:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Na, szurkolok, hogy jobban legyél! Azért az pozitív, hogy sikerült beszélned az orvossal.
dec. 30. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!