Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van olyan teszt ami kimutatja...

Van olyan teszt ami kimutatja ha átestél covid19 fertőzésen? Tehát már nem vagy fertőzött. Hanem a múltban történt akár 1 évvel ezelőtt? Igen tudom akkor nem is volt még covid19. De mi van ha igen csak nem ismerték még.

Figyelt kérdés

2020. szept. 4. 23:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%

Csatlakozom plusz történettel.

Anyám pont azelőtt, hogy bevezették a digitális oktatást olyan beteg volt, hogy majdnem mentőt kellett hívni hozzá.

Tipikus megfázással kezdődött (láz, köhögés, orrfolyás), majd ráment durván az arcüregére. Orvos kettő antibiotikumot is felírt, mind rohadt erős volt de semmi nem segített. Ráadásul az egyik annyira erős gyógyszer, hogy felügyelet mellett be se merte venni. Volt 2 nap amikor már tényleg nem sokon múlott, hogy mentőt hívunk hozzá. De aztán nagy nehezen átkínlódva nagy szenvedések árán meggyógyult.

Akkor abban a pillanatban csak nevettünk ha valaki felhozta, hogy ez covid volt, ma már biztosak vagyunk benne, hogy az volt és azt is le merem fogadni, hogy én hoztam haza a suliból. Csak ugyebár én mivel fiatal vagyok és sportolok is így erős immunrendszerem van, tünetmentesen átvészeltem lehet, míg anyám aki alig nyom 47 kilót és alapból gyengébb immunrendszerrel rendelkezik, nem csoda, hogy így kikészítette.

2020. szept. 6. 01:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen, van olyan teszt, ami a véredben kimutatja hogy a szervezeted termelt-e ellenanyagot, és ha igen, már átestél rajta, mert a szervezet csak későn kezdi meg, általában mikor már majdnem meggyógyulsz
2020. szept. 23. 15:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!