Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Létezik a koronavírus szerinte...

Létezik a koronavírus szerintetek ?

Figyelt kérdés
Én legalább is nem hiszek benne

2021. febr. 14. 19:34
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Szerintem igen bár gyanús nekem
60 szavazat
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Én nekem nagyon gyanúsak amiket a hírekben mondanak tuti kitaláció
2021. febr. 14. 19:43
 2/25 anonim ***** válasza:
61%
Mi van?! Többször el kellett olvasnom a kérdést, mert azt hittem valamit félreolvasok. Szerinted a Föld lapos, ami körül kering a Nap?
2021. febr. 14. 19:53
 3/25 A kérdező kommentje:
Nem de nem hiszek a virusban karantéban voltam semmi tunetem nem volt es pozitiv lett a tesztem egy kicsit erdekes
2021. febr. 14. 19:59
 4/25 A kérdező kommentje:
Ez kitalacio
2021. febr. 14. 20:01
 5/25 anonim ***** válasza:
44%
Hát nekem több ismerősöm/rokonom is van, akiknek tüneteik is voltak a pozitív teszt mellett.
2021. febr. 14. 20:25
 6/25 anonim ***** válasza:
75%
Más kérdéseknél állandóan benyögik, hogy nincsenek vírustagadók, csak vírusrealisták, akik hisznek a vírus létezésében. majd átirányítom őket ehhez a kérdéshez, hogy egyszer és mindenkorra tisztázódjon a kérdés: a vírus nem létezik, vagy bár létezik, de úgy kell tennünk, mintha nem létezne.
2021. febr. 14. 21:09
 7/25 jeverezi ***** válasza:
52%

Szerintem se olyan súlyos. Egy csomó ember túléli. Ennél súlyosabb volt a pestis, vagy az ebola.

Eleve a mortalitása is oylan 2-3 % körül van. Tehát 100-ból maximum 2 ember hall bele!

2021. febr. 14. 21:24
 8/25 anonim ***** válasza:
94%
Én el is kaptam már. Nyilván elhiszem hogy létezik.
2021. febr. 14. 21:47
 9/25 anonim ***** válasza:
95%

Persze, és mégis kinek lenne érdeke "kitalálni" ezt és MI?

Hallottam már ezerféle magyarázatot arra, hogy ez biztos csak kitaláció, de ugyan már... már az elején amikor az olaszoknál a katonaság konvojban szállította a hullákat, szerintetek azt is megrendezték? Ez már tényleg egyenlő kategória lenne a lapos föld elmélettel...

Létezik. Nem ez a kérdés, csak az, hogy ki hogyan reagált rá. Valaki túlreagálta, van aki viszonylag jól reagált, meg van aki magasról lesz*rta. Az intézkedések egy része hülyeség, én sem értek egyet egyes dolgokkal, de attól még van annyi realitás érzékem, hogy tudjam, ez ebben a formában biztos nem kitaláció.

2021. febr. 14. 21:56
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Az egyesek által lepontozott 2-es vagyok. Ha megnézed mikroszkóppal, te is láthatod a vírust. Nekem közvetlen kollégám is volt vírusos. Miért hazudna, mi érdeke lenne? És ez alapján akkor semminek ne higgyük, ami tudományos tény? Ha higgyünk az atomokban, molekulákban, hiszen senki nem láttam. A fizika, kémia, biológiai is csak kitaláció? Ez nonszensz. Kinek mi érdeke lenne kitalálni egy vírust?

Azzal viszont én sem értek egyet, hogy ekkora hisztit kell miatta csapni. A halálozási arány pár százalékos. Összehasonlításul egy normál influenzáé sem nagyságrendekkel kisebb, az is elégi az egy százalékot.

Tavasszal mikor jóval kevesebb volt a fertőzött, akkor az volt a jelszó, hogy mindent be kell zárni, mindenki maradjon otthon. Ősszel-télen nagyságrendekkel több volt a megbetegedés és a haláleset is. Mégis dolgozni lehet járni, mert a gazdaság mindnek felett, hulljon a férgesse! A lényeg csak hogy 7 óra után nem mehetsz boltba. Agyrém.

Azzal sem értek egyet, hogy dolgozni lehet menni nyugodtan, bezzeg vásárolni csak a tömegben tudsz a munka utáni csúcsidőben 5 és 7 óra között. Semmi értelme.

Annak sem látom értelmét, hogy a nyílt utcán, kültérben, egy csendes kertvárosi utcában ha senki nincs körülötted még a láthatáron sem, nincs senki akit megfertőzhettél és olyan sincs aki megfertőzhetne, akkor is köteles vagy szájkosárban fuldokolni.

Ha futsz zihálsz, lihegsz, köpködsz (ahogy látom hogy sokan teszik)) azt lehet szabadon, az nem fertőz. De ha munkába, iskolába mész, vagy csak sétálsz az "halálos".

A vírus csak és kizárólag este 8 és reggel 5 között az utcán tartózkodó hatalmas embertömegekben fertőz. Ha munkába mész reggel a tömött buszon másokkal összezárva, az teljesen rendben van.

Szóval van jó pár agyament ökörség intézkedés, ami a józan észnek totálisan ellentmond.

2021. febr. 14. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!