Hogyan vegyem rá a férjem az egészséges életmódra?
Amíg ő nem akar változtatni, addig te sem tudod rávenni. És majd akkor fog akarni változtatni, amikor már fáj valami. Én is okosabb voltam mindenkinél, de ez elmúlt két infarktus után. Már senkinek nem kell bíztatnia az egészséges életmódra, magamtól csinálom szó nélkül. És nem esik nehezemre, mert a zöldséget finomabbnak érzem, mint amilyen az infarktus, meg a három szívműtét volt. Mutasd meg neki is ezt az üzenetet!
44/F
Sajnos egyetértek a 2-es válaszolóval. Ha nem akar változtatni, akkor te akár a fejed tetejére is állhatsz, nem fogod tudni rávenni, hogy változtasson az életmódján.
Az emberek nagy része sajnos csak akkor figyel oda az egészségére, mikor elveszíti. :/
Esetleg azt megpróbálhatnád, hogy az ételeket amiket főzöl kicsit "megreformálod". Nem kell egyik pillanatról a másikra radikálisan megváltoztatni az étkezési szokásaitokat, de szerintem szép lassan itt-ott egy változtatással lehetne eredményeket elérni. Ha másképp nem megy.
Lefogadom, hogy tovább él majd, mint te.
Engem amúgy inkább az alkoholizmusa zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!